Se redeschide cel mai mare parc acvatic din sud-estul ţării şi de la malul Dunării. Care sunt tarifele de acces

Se redeschide cel mai mare parc acvatic din sud-estul ţării şi de la malul Dunării. Care sunt tarifele de
acces

sursa: Primaria Galati

Plaja Dunărea, transformată în cel mai modern complex de agrement modern sud-estul ţării şi de pe malul Dunării, se redeschide. Anunţul a fost făcut de primarul Galaţiului, pe pagina sa de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Se redeschide Plaja Dunărea. În câteva zile vă veţi bucura din nou de plajă, soare, bazine, tobogane sau food court. Deschiderea Plajei Dunărea va avea loc joi, iar acum suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru acest nou sezon”, a anunţat edilul Galaţiului. 

Plaja Dunărea are un bazin cu valuri şi tobogane, cel mai înalt având 20 de metri, dar şi beach baruri şi o zonă destinată organizării evenimentelor. Pe plaja Dunărea din Galaţi au acces până la 3.500 de persoane. 

Plaja este dotată cu sisteme de umbrire, 600 de şezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single şi duble. S-au amenajat 120 de locuri de parcare şi s-au înfiinţat două linii speciale de autobuz. Suprafaţa amenajată este de patru hectare. 

Tarife de acces

Potrivit Primăriei Galaţi, în iunie şi septembrie, adulţii care vor să intre în complexul de agrement vor plăti o taxă de acces de 40 de lei, de marţi până duminică, iar copiii cu vârste cuprinse între 7 ani şi 14 ani vor scoate din buzunar 20 de lei.

În lunile iulie şi august, adulţii şi copii între 7 ani şi 14 ani vor plăti mai mult în weekend (60 de lei-adulţi, 40 de lei copii).

De marţi până vineri inclusiv tariful rămâne neschimbat, respectiv 40 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii. Copiii mici (0-7 ani) au intrare liberă indiferent de zi sau lună. Persoanele care intră în complex după ora 18.00 vor plăti 25 de lei.

Plaja Dunărea, o investiţie de tip aquapark în valoare de circa 6 milioane de euro, realizată de Primăria municipiului Galaţi, a fost inaugurată pe 31 iulie 2021. 

 

Vă recomandăm şi: 

Cum arată cel mai mare aquaparc din vestul ţării. Pentru prima zi, biletele s-au epuizat în câteva ore VIDEO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările