Imagini de la deschiderea celui mai nou şi spectaculos aquapark din România, situat pe malul Dunării VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai nou aquapark din România a fost deschis, sursa: Primăria Galaţi
Cel mai nou aquapark din România a fost deschis, sursa: Primăria Galaţi

Sute de oameni s-au înghesuit, uitând cu totul de distanţarea socială, la deschiderea celui mai nou şi spectaculos aquapark din România, investiţie de 6 milioane de euro realizată de Primăria Galaţi, pe malul Dunării. Unii au stat chiar şi oră la coadă pentru a fi siguri că intră la plaja de nisip, la toboganele înalte de 20 de metri şi la bazinele cu valuri.

Plaja „Dunărea” are toboganul cu cea mai mare cădere de apă din România şi, probabil, din sud-estul Europei, are un bazin cu valuri, dar şi beach baruri şi o zonă destinată organizării evenimentelor. De asemenea, plaja este dotată cu umbrele, şezlonguri (aproximativ 600 de bucăţi), hamace, perne puf pentru plajă, colace single şi duble. S-au amenajat 120 de locuri de parcare şi s-au înfiinţat două linii speciale de autobuz. 

Suprafaţa amenajată este de patru hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.000 de persoane, însă, în contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care vor avea acces va fi limitat la 1.500.

„Este locul unde gălăţenii, şi nu numai, îşi vor putea petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, aici în oraş, unde pe lângă plaja propriu-zisă, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai înalt având 20 de metri înălţime, sau la zona de food court. De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevăzut cu tobogane. Sunt sigur că foarte mulţi dintre cei care obişnuiau în trecut să vină la Plaja Dunărea vor regăsi acest loc cu totul şi cu totul schimbat, la standarde moderne”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Tarifele de acces la baza de agrement sunt astfel: intrarea la Aqua Park adulţi – 35 de lei, de luni până joi, şi 50 de lei de vineri până duminică, iar copiii între 7 şi 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, şi 25 de lei de vineri până duminică; intrarea la plaja de nisip adulţi – 15 lei, de luni până joi, şi 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 şi 14 ani – 10 de lei, de luni până duminică. 

Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă. Orarul de funcţionare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 şi 21.00, iar accesul se va face pe la intrarea principală, dinspre Uzina de Apă.

Vă recomandăm şi: 

Cum arată cel mai mare aquaparc din vestul ţării. Pentru prima zi, biletele s-au epuizat în câteva ore VIDEO

Turism la morile de apă de la Rudăria. Oameni din toate colţurile ţării şi de peste hotare vin să le vadă FOTO

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri