Povestea  naşterii Domnului, pe scena de la Gulliver. Copiii vor asista la un spectacol cu magi, pulbere de stele şi îngeri

Povestea  naşterii Domnului, pe scena de la Gulliver. Copiii
vor asista la un spectacol cu magi, pulbere de stele şi îngeri

Scenă din spectacolul pus în scenă la Gulliver Foto: Teatrul Gulliver

Sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna mai aproape de magia poveştilor, de copilărie şi de lucrurile şi oamenii dragi sufletului nostru. Într-o atmosferă de Crăciun, copiii vor afla duminică povestea naşterii lui Isus, de la ora 10,30, la Teatrul Gulliver.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copiii şi adulţii deopotrivă vor afla povestea naşterii pruncului Iisus, în una din acele seri în care îţi place să te uiţi pe cer, când norii, aceşti hoinari prieteni ai vânturilor desenau şi desfăceau în lumina lunii forme ciudate.

„Naşterea Domnului a fost prezentatã de nenumărate ori, însă de fiecare datã, are acelaşi farmec. „Povestea de Crăciun" întoarce paginile cãrţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenã personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarată, cea învăţată, cea visată...Cea luminată! Luminată de credinţa şi iubirea din sufletele noastre”, a declarat Carmen Bucur, reprezentanta teatrului Gulliver.

Noaptea Sfântã, în viziunea regizorului Daniel Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraş au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său , şi prin El, iubirea şi lumina Sa.

Biletele se pot cumpăra atât online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro , cât şi de la casa de bilete, înaintea începerii spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: