Motanul Încălţat şi peripeţiile sale, la Teatrul Gulliver. Jocul păpuşarilor se îmbină cu proiecţia digitală

Motanul Încălţat şi
peripeţiile sale, la Teatrul Gulliver. Jocul păpuşarilor se îmbină cu proiecţia
digitală

Scenă din spectacolul ”Motanul Încălţat” Foto: Teatrul Gulliver

Weekend-urile cu poveşti marca Gulliver continuă până la sfârşitul lunii iunie, când se va încheia stagiunea teatrală. Duminica aceasta, cu începere de la ora 10.30, îndrăgitul personaj Motanul Încălţat va oferi o preţioasă lecţie de isteţime şi curaj tuturor copiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul este unul modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet de către artiştii-mânuitori Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi.

Pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, regizorul Daniel Stanciu a făcut apel la  tehnica proiecţiei digitale, care completează armonios scenografia realizată de Ioana Tudor. Momentele de antren sunt asigurate de ilustraţia muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan şi Daniel Stanciu.

Spectacolul se dovedeşte o combinaţie inspirată între jocul scenic al actorilor, mască şi păpuşă, ce va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan.

Pentru a-şi asigura, din timp, locurile în sală, spectatorii pot achiziţiona bilete online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro. De asemenea, biletele se pot achiziţiona şi în dimineaţa spectacolului, înainte cu 30 de minute de începerea reprezentaţiei, preţul acestora fiind de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: