Galaţi: Legalizarea termoizolaţiilor- în prelungiri.Nu se dau amenzi!

Galaţi: Legalizarea termoizolaţiilor- în prelungiri.Nu se dau amenzi!

Teoretic, blocul D7 ar fi trebuit să fie reabilitat în trei luni, practic va fi gata în şase

Legalizarea termoizolării clădirilor, impusă de municipalitatea gălăţeană, se prelungeşte încă câteva luni. Proprietarii clădirilor şi apartamentelor reabilitate nu au motive de îngrijorare pentru că, deocamdată, nu vor fi amendaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt sute de galateni care au depus dosarul pentru intrare în legalitate. Pentru cei care n-au depus încă, am decis să le mai oferim un răgaz de câteva luni. Nimeni nu va fi amendat. Sunt 860 de asociaţii şi dacă ar veni toţi odată s-ar bloca activitatatea", a declarat viceprimarul Nicusor Ciumacenco.

Primăria a dat asigurări că, pentru intrarea în legalitate, preţul nu va fi mai mare de 100 de lei de familie. 

Conform aceleiaşi surse, se vor acorda amenzi numai celor care au continuat lucrările, deşi au fost înştiinţaţi că nu au voie să facă acest lucru. 

„În acest caz e deja rea intenţie. Nu vom da amenzi pe lucrări executate, mai ales că toate sunt făcute în ultimii doi ani. Am constatat că şi domnul Capetis de la Inspectoratul de Stat în Construcţii a lăsat-o mai moale cu amenzile. Nu oamenii sunt principalii vinovaţi", mai spune viceprimarul.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările