Elevii olimpici din Galaţi vor fi premiaţi de primărie. Ce sume vor primi cei mai valoroşi tineri ai oraşului

Elevii olimpici din Galaţi vor fi premiaţi de primărie. Ce sume vor primi cei mai valoroşi tineri ai oraşului

Echipa din Galaţi care a adus argintul mondial la Olimpiada de Robotică FOTO Arhiva Adevărul

Împreună cu cei 84 de elevi din Galaţi care au reuşit să obţină premii la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor fi recompensaţi şi 76 de profesori care s-au ocupat de pregătirea olimpicilor. În cadrul evenimentului se va acorda şi distincţia „Premiul Municipiului Galaţi” elevilor şi profesorilor care au obţinut medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Robotică 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 25 martie, începând cu ora 15.00, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”, are loc festivitatea de premiere a elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Galaţi, care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale, precum şi a cadrelor didactice care i-au pregătit, pentru anul şcolar 2017-2018.

Vor fi premiaţi 84 de elevi şi 76 de profesori. Premierea elevilor şi a cadrelor didactice care i-au pregătit se va face în bani, în cuantumuri egale. Pentru olimpiade internaţionale: premiul I - 6.000 de lei; premiul II – 3.900 de lei; premiul III – 3.630 de lei; premiul special – 2.640 de lei; menţiune – 2.640 de lei. Pentru olimpiade naţionale: premiul I – 2.200 de lei; premiul II – 1.540 de lei; premiul III – 1.100 de lei; menţiune – 660 de lei.

Elevii care au obţinut performanţe la olimpiade, la discipline diferite, vor fi premiaţi pentru fiecare performanţă în parte. Cadrele didactice care au îndrumat mai mulţi elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor primi un singur premiu, în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obţinut cea mai bună performanţă.

În cazul performanţelor realizate de  către elevii coordonaţi de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani de valori egale. Valoarea cumulată a premiilor cadrelor didactice este în cuantum egal cu valoarea premiului primit de elevul pe care l-au îndrumat.

În cadrul evenimentului se va acorda şi distincţia „Premiul Municipiului Galaţi” elevilor şi profesorilor care au obţinut locul II şi medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Robotică 2018, cu proiectul „Microgreens Vending Machine" - „Automatul de Microplante”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările