Abateri în lanţ comise de şoferi la trecerile la nivel cu calea ferată. Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei

Abateri în lanţ
comise de şoferi la trecerile la nivel cu calea ferată. Poliţiştii au aplicat amenzi de
peste 20.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Joi, 17 octombrie 2019, în intervalul 07,00 – 10,00, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Galaţi au format echipe cu poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi, precum şi cu cei ai Serviciului de Ordine Publică Galaţi, verificând respectarea obligaţiilor la trecerile la nivel cu calea ferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea a avut ca scop conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto, cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea semnalizării rutiere şi a obligaţiilor care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru prevenirea producerii acestor evenimente.

”Au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de 20.795 de lei, totodată fiind reţinute 5 permise de conducere după ce a fost dispusă măsura suspendarii dreptului de a conduce pentru 30 de zile. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare şi plăcuţele aferente”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările