Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti, sărbătorită joi în Piaţa Moldovei

Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti, sărbătorită joi în Piaţa Moldovei

Sărbătoarea va avea loc în Piaţa Moldovei

Scopul iniţiativei este de a promova produsele româneşti, tradiţionale şi producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia pentru Agricultura Judeţeană Vrancea cu sprijinul Primăriei Municipiului Focşani şi a Administraţiei Pieţelor Focşani, va organiza, joi, 10 octombrie 2019, în Piaţa Moldovei din Focşani, expoziţia cu produse agroalimentare româneşti din Vrancea. În cadrul expoziţiei vor fi prezentate produse agroalimentare ce provin de la producători vrânceni: fermieri,  cooperative agricole şi agenţi economici.

Expoziţia va cuprinde legume şi fructe proaspete şi conservate, produse de panificaţie,  produse de patiserie, produse apicole,  produse din lapte, produse  din carne şi produse vitivinicole.

În cadrul expoziţiei va fi organizat un stand cu materiale de informare şi promovare: pliante şi afişe cu produse tradiţionale, produse montane şi cu produse cu reţete consacrate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: