Mobilizare impresionantă pentru salvarea unei fetiţe grav bolnave. Câţi bani s-au strâns în doar câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de apropae 9 ani a fost diagnosticată recent cu o tumoare malignă şi internată la  Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Copila urmează un tratament sever cu citostatice, iar pentru salvarea ei este nevoie de o sumă imensă de bani, pe care părinţii nu o au.

Mara Precup împlineşte 9 ani în luna decembrie. În urmă cu ceva mai bine de o lună, atunci când se pregătea, ca orice alt copil, pentru începerea unui nou an şcolar, a acuzat dureri de burtă, iar părinţii, îngrijoraţi, au mers cu fata la medicul de familie. 

Iniţial, s-a crezut că este vorba despre o enterocolită, dar ulterior, pentru că tratamentul nu a dat rezultate, fetiţa a fost dusă de către părinţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

“Mara este elevă, este un copil vesel care face dansuri, sau făcea. Dacă pentru toţi ceilalţi copii a început şcoala, pentru Mara şi părinţii ei a început calvarul. Au primit cruntul diagnostic de tumoare abdominală cu determinări secundare şi pulmonare. Concluzii examen hitstopatogic: fragmente biopsice cu proliferare tumorală malignă cu celulă mică, slab diferenţiată”.

Tumora s-a instalat deja în corpul ei firav şi copila, internată în spital, urmează acum un tratament destul de sever, cu citostatice. Sunt speranţe ca fetiţa să ajungă la o clinică din străinătate, pentru o intervenţie chirugicală, dar este nevoie de fonduri pentru acest lucru. 

Cazul este coordonat de Asociaţia Hope and Love for LIFE, care a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru micuţă. De asemenea, a fost creată şi o pagină de Facebook, “Alături de Mara! Împreună, putem salva un suflet!” , pentru strângere de fonduri.

Cont în lei este pe numele micuţei
Titular cont: Mara Precup
RO06PIRB1700550289001000
First Bank

Contul în euro este pe numele mamei:
Titular cont: Tania Precup
RO65PIRB1700157128003000
First Bank

În primele 24 de ore de la lansarea campaniei, s-au strâns aproape 15.000 de euro din cei 100.000 de euro de care părinţii au nevoie pentru intervenţia chirurgicală în străinătate.


 

Imagine indisponibilă
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite