FOTO VIDEO Suferinţele copiilor internaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenţă, calmate cu desene pictate de o maestră a penelului

FOTO VIDEO Suferinţele copiilor internaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenţă, calmate cu desene pictate de o maestră a penelului

Pictoriţa Ramona Magdalin şi directorul Spitalului, Constantin Mîndrilă

Este pentru a doua oară în acest an când Secţia de Pediatrie este înveselită de desene cu personaje din desenele animate.

Ştiri pe aceeaşi temă


După gestul din primăvară al jurnalistei Ana Manolachi, care a donat Secţiei de Pediatrie mai multe picturi cu personaje din desenele animate, realizate chiar de ea, astăzi pereţii aceleaşi secţii au fost înveseliţi cu noi tablouri.

Pictoriţa Ramona Magdalin, absolvent a Facultăţii de Arte Plastice din Iaşi, a realizat şase tablouri, tot cu personaje din desenele animate,  respectiv Tom şi Jerry, Eroi în pijamale , Mica sirenă sau Alba ca Zăpada, bucurându-i astfel, dacă se poate spune aşa, pe copiii internaţi aici.

“Mi-a făcut o reală plăcere să pot ajuta cu picturile mele secţia de Pediatrie a Spitalului din Focşani. Mă regăsesc în fiecare personaj desenat şi am pus mult suflet pentru a ieşi cât se poate de bine pentru a mai diminua suferinţa micilor pacienţi”, a spus Ramona Magdalin.

Pânza şi culorile folosite au fost achiziţionate de Spital, iar munca i-a aparţinut artistei.

“Se îndeplineşte un vis al nostru, de a beneficia de aceste minunate tablouri pentru copilaşii din secţia de pediatrie. Îi mulţumim din suflet doamnei”, a spus Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului de Urgenţă.

citeste totul despre: