Doi cetăţeni turci au încercat să intre în ţară cu acte false. Au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor bulgare

Doi cetăţeni turci au încercat să intre în ţară cu acte false. Au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor bulgare

Cetăţenii turci au încercat să intre în ţară cu acte false Foto: Arhiva

Doi cetăţeni turci cu vârste cuprinse între 33 şi 36 de ani au încercat să intre în ţară cu ate false. La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor bulgare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor de călătorie prezentate, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare.  În urma controlului s-a stabilit că respectivele cărţi de identitate sunt falsificate prin înlocuirea fotografiei titularului.
 
„Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acestea au fost preluate de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun“, se arată în omunicatul emis de Poliţia de Frontieră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările