Care sunt cele cinci tipuri de femei de care bărbaţii se feresc. Ce nu suportă domnii la persoanele de sex feminin

Care sunt cele cinci tipuri de femei de care bărbaţii se feresc. Ce nu suportă domnii la persoanele de sex feminin

Bărbaţii se feresc de anumite tipologii feminine

Bărbaţii recunosc că se feresc de anumite tipologii feminine indiferent de calitatea şi cantitatea sexului. Specialiştii susţin că persoanele de sex masculin nu caută o femeie perfectă la trup, ci una cochetă, îmbrăcată atrăgător, îngrijită, dar şi care să simtă bine în pielea ei.

Psihologii susţin că bărbaţii umblă după femei care sunt atrăgătoare, feminine, blânde, însă este bine de ştiut că nu caută niciodată într-o relaţie o a doua mamă. „Există mai multe tipuri de femei de care bărbaţii se feresc şi pe care niciodată nu o să le ducă la altar. Persoanele de sex masculină detestă să fie criticate în faţa altor persoane şi nu tolerează să fie ridiculizate în faţa prietenilor, chiar dacă femeia glumeşte“, a spus Maria Stanciu, psiholog.

Cinci tipologii feminine de care bărbaţii se feresc!

- Bărbaţii visează întotdeauna la o femeie puternică, însă în momentul în care întâlnesc una îşi dau seama ce îşi doresc cu adevărat. Persoanele de sex masculine se feresc de femeile care cred că întotdeauna au dreptate.

- Bărbaţii vor să aibă lângă ei o femeie care nu se mulţumeşte cu puţin, dar în momentul în care portofelul devine mai important decât orice altceva renunţă. Vor să fie iubiţi pentru ceea ce sunt, iar mai apoi pentru ce deţin.

- Femeile care joacă teatru şi întotdeauna vor să pare ceea ce nu sunt intră imediat în atenţia bărbatului. Persoanele de sex masculine fug de astfel de tipologii feminine.

- Bărbaţii nu suportă să fie controlaţi, iar partenera de viaţă să ştie absolut tot ceea ce fac. O astfel de femeie îi sperie şi le dă impresia că oricând ar putea să le facă rău.

- Femeile care îşi plâng tot timpul de milă sau cele care îşi fac planuri de căsătorie de la prima întâlnire nu sunt pe placul bărbaţilor. O relaţie nu poate dura în ambele cazuri mai mult decât câteva luni.

În ziua de astăzi nu este uşor să găseşti o femei iubitoare, iar în momentul în care un bărbat o întâlneşte încearcă să nu o piardă. „Bărbaţii sunt destul de conservatori şi ştiu ce vor în pat şi tind să caute acest lucru. Întotdeauna vor fi fascinaţi de o femeie provocatoare care ştie să le menţină interesul în dormitor“, a mai precizat Maria Stanciu, psiholog.

Domnii recunosc că în cazul în care femeia cu care au o relaţie nu este pe deplin pe placul lor sau dacă are anumite trăsături enervante de caracter, nu se gândesc absolut deloc să-i cumpere un inel. „Din punctul meu de vedere bărbatul este mult mai atent în momentul în care îşi alege o parteneră de viaţă. Întotdeauna vom alege o femeie mai tânără, însă niciodată una cu o personalitate puternică care are tot timpul ceva de spus“, a povestit Florin Matei.

Mai citeşte şi:

Amazoanele, femeile fatale ale lumii antice sortite să trăiască fără bărbaţi. De ce făceau sex doar o dată pe an.

Cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie: 6 armăsari care fac femeile să-şi dorească mereu mai mult.

Cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie. Experienţa este de aur, dar priceperea sexuală a unora dintre reprezentanţii sexului tare nu se datorează doar numărului mare de femei care le-au trecut prin pat.

VIDEO „Defineşte frumuseţea”: de ce nu sunt femeile mulţumite niciodată de felul în care arată?
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările