VIDEO Un tânăr din Craiova a scăpat cu doar câteva zgârieturi dintr-un accident spectaculos. „Este o minune că trăieşte“

VIDEO Un tânăr
din Craiova a scăpat cu doar câteva zgârieturi dintr-un accident spectaculos.
„Este o minune că trăieşte“

Şoferul, în vârstă de 27 ani, se afla la volanul unui Opel Vectra. În localitatea doljeană Podari, a accelerat într-o curbă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A lovit un parapete, un stâlp de electricitate, a trecut printr-un gard şi s-a rostogolit în curtea unei case. Când a ieşit din maşină, nu-i venea să creadă că trăieşte.

UPDATE Şoferul care a fugit de poliţiştii craioveni marţi seara are 16 ani. După el s-au tras şase focuri de armă. Minorul este căutat în Dolj şi Olt

UPDATE Şoferul care a fugit de poliţiştii craioveni marţi seara are 16 ani. După el s-au tras şase focuri de armă. Minorul este căutat în Dolj şi Olt

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au încercat, marţi seara, să oprească un BMW pentru un control de rutină. Şoferul, însă, nu a oprit la semnal, a accelerat, iar poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a-l prinde. Pasagerii din maşină au încercat şi ei să fugă, dar au fost imobilizaţi. Şoferul a fost identificat şi este căutat de poliţişti.

VIDEO Omul care i-a salvat viaţa lui Florin Busuioc la Craiova: „L-am întors, fiindcă dânsul căzuse cu faţa în jos, şi am început masajul cardiac“

VIDEO Omul care i-a salvat viaţa lui Florin Busuioc la Craiova: „L-am întors, fiindcă dânsul căzuse cu faţa în jos, şi am început masajul cardiac“

Alex Ciuică este angajatul de la Filarmonica Oltenia care a sărit în ajutorul actorului Florin Busuioc când l-a văzut prăbuşit la pământ. A luat telefonul din mâna actorului care sunase la 112 şi a întrebat ce poate să facă să ajute. Timp de 3-4 minute, până la sosirea echipajului SMURD, tânărul a executat toate manevrele care i se comunicau prin telefon.

De ce nu a răspuns la telefon directorul Clinicii de Cardiologie din Craiova când Busu trebuia operat. Ce spune directorul Spitalului Judeţean

De ce nu a răspuns la telefon directorul Clinicii de Cardiologie din Craiova când Busu trebuia operat. Ce spune directorul Spitalului Judeţean

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct marţi seara la Craiova şi a fost operat de urgenţă la Clinica de Cardiologie din oraş. Iniţial a fost sunat şeful clinicii, Octavian Istrătoaie, care nu a răspuns la telefon. Până la urmă directorul Spitalului Judeţean (care include şi această clinică) a luat decizia ca Busu să fie operat de urgenţă.

Busu, operat de un şomer. Medicul e rezident în ultimul an, iar reprezentanţii Spitalului Judeţean din Craiova au refuzat până acum să-l angajeze

Busu, operat de un şomer. Medicul e rezident în ultimul an, iar reprezentanţii Spitalului Judeţean din Craiova au refuzat până acum să-l angajeze

Actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. „Busu“ a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.

Slabă consolare. În doar câteva zile, Guvernul condus de doamna Viorica Vasilica Dăncilă acumulează în mod oficial  o serie de premiere negative în istoria UE de care cu siguranţă ţara nu ar avea nevoie şi a căror acumulare într-un timp atât de scurt face ca asupra credibilităţii şi bonităţii României să apară o presiune intolerabilă şi cu efecte certe pe termen scurt şi mediu.

acum 7 zile · comentarii (27)

Sunt mai puţin de trei săptămâni până la data de 1 decembrie. Istoricii, metamorfozaţi în comemoratori, vor avea parte de vreo 20 de zile de foc fiindcă mai abitir decât până acum vor trebui să onoreze invitaţii la simpozioane şi colocvii aniversative prin care tot felul de autorităţi vor să bifeze drept făcute ultimele acţiuni trecute în planul minimal de acţiuni dedicate Centenarului.

acum 7 zile · comentarii (4)

Aproape că nu trece o zi fără ca Dragnea, implicit şi PSD, să nu primească lovituri mortale din afara sau din interiorul partidului. Scandalul legat de valiza „găsită“ de Rise Project este în plină desfăşurare, judeţele Dâmboviţa şi Ialomiţa şi-au declarat independenţa de Dragnea. La care se adaugă alte scandaluri de ultimă oră, demisia lui Victor Negrescu şi atacurile Gabrielei Firea.

acum 7 zile · comentarii (19)

Autostrada Unirii nu reprezintă un proiect grandios ci o necesitate pentru o treime din România ce se scaldă la limita sărăciei tocmai datorită faptului că politicienii români au făcut tot ce este posibil ca această regiune să nu fie legată la infrastructura Europeană. Toate guvernele de până acum au comis un act de trădare naţională pentru că nu au reuşit să pună un metru pătrat de autostradă.

acum 8 zile · comentarii (23)

Va fi o zi neagră pentru România. Marţi, 13, Parlamentul European va vota rezoluţia privind starea statului de drept în România, iar Comisia Europeană va face public raportul anual din cadrul Mecanismului de Coperare şi Verificare pentru Justiţie. Ambele se anunţă mai defavorabile ca niciodată de la aderarea la UE. Reponsabilitatea revine întregii clase politice: unii sunt vinovaţi pentru ceea ce au făcut, alţii pentru ceea ce nu au făcut.

acum 8 zile · comentarii (16)

Ieri seară, de-abia ajuns pe aeroportul de la Orly pentru a participa la festivităţile ce marchează 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, preşedintele Trump a surprins cu o acţiune mai puţin obişnuită în politica externă: a criticat dur gazda franceză printr-un tweet în care vorbeşte despre iniţiativa lui Macron privind constituirea unei armate europene.

acum 8 zile · comentarii (56)

Recentul eveniment sângeros de la Thousand Oaks, Ventura County, California a readus în atenţia comunităţii mondiale problema dureroasă cu care se confruntă ştiinţa medicală (în special în ultimele două decenii, imediat după Războiul din Golf, continuată cu oroarea nesfârşită din Afganistan, dar începută mai demult, odată cu războiul din Vietnam): sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

acum 9 zile · comentarii (23)

Aceasta mi se pare a fi vestea bună. Ultimele evenimente spre această concluzie ne îndreaptă. Magistraţii, majoritatea lor, şi-au luat în serios menirea şi nu mai pot fi opriţi din drum. Nu i-a oprit nici mafia siciliană pe magistraţii italieni, inclusiv cu asasinate şi teroare. Cu atât mai puţin în România secolului XXI, membru UE şi NATO. Încercările de a-i pune botniţă, gen episodul Kovesi sau decizii discutabile ale CCR, au efectul contrar.

acum 9 zile · comentarii (26)

Cercetarea de arhivă, coroborată cu unele informaţii din memorialistica publicată recent sau cu documente din arhive de familie, au condus la reconstituirea, în măsura dovezilor identificate până acum, a istoriei parcelării, proprietarilor sau chiriaşilor, a creatorilor proiectelor de arhitectură şi antreprizelor de construcţie.

acum 9 zile · comentarii (4)

Se numeşte tanti Ioana şi are 80 de ani. Locuieşte în comuna Rast, din Dolj, şi casa ei a fost spulberată de inundaţii în anul 2006. Acum, la aproape şapte ani distanţă, tanti Ioana vine zilnic la ruinele casei sale, ba chiar se aşază şi pe banca unde, cu ani în urmă, îşi petrecea serile alături de alte vecine.

acum 6 ani · comentarii (3)
Postari Recente