Soţul actriţei Nataşa Raab, umilit la Spitalul din Craiova. "Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!" 0

Val Guţul a fost programat vineri pentru o operaţie la secţia de Urologie. Pentru că medicul ales a fost dr. Mugur Riza care se află în dizgraţia conducerii secţiei, intervenţia a fost reprogramată. Doctorul şi pacientul au fost împiedicaţi de agenţii de pază să intre în sala de operaţie şi au reclamat la poliţie cele întâmplate. Plângere vrea să facă şi directoarea medicală care susţine că ar fi fost agresată de dr. Riza pe holul spitalului.

Soţul actriţei Nataşa Raab, umilit la Spitalul din Craiova. Vezi comentarii 0

Reportaj în lumea tăcerii. „În ultima clasă de liceu, copiii surzi încă socotesc pe degete, dar li se cere să dea Bac-ul. Este inuman!“

Reportaj în lumea tăcerii. „În ultima clasă de liceu, copiii surzi încă socotesc pe degete, dar li se cere să dea Bac-ul. Este inuman!“

"Copiem ce scrie pe tablă, dar nu înţelegem nimic". Asta spun elevii cu deficienţe de auz când sunt întrebaţi cum se descurcă la şcoală. Inclusiv profesorii recunosc haosul din sistemul românesc de învăţământ. "Cum pot eu să învăţ un copil surd ce înseamnă accentul unui cuvânt? Cum pot să-l determin să scrie corect, când în limbajul semnelor nu există cuvinte de legătură şi toate verbele sunt la infinitiv?".

VIDEO Cum au sărit colegii în apărarea poliţistului în pantaloni scurţi filmat făcând ordine în trafic. „Vrem să ajutăm şi ne pun la zid. Ce fac şefii?“

VIDEO Cum au sărit colegii în apărarea poliţistului în pantaloni scurţi filmat făcând ordine în trafic. „Vrem să ajutăm şi ne pun la zid. Ce fac şefii?“

Zeci de poliţişti din ţară au sărit în apărarea colegului lor de la Giurgiu, filmat în urmă cu două zile când urca în maşina Poliţiei în pantaloni scurţi. Imaginile au ajuns pe Facebook şi au stârnit comentarii de tot soiul. "La ce se pricep românii cel mai bine: să râdă unii de alţii şi guvernanţii de toţi", a fost comentariul apreciat de sute de de internauţi.

Petre Daea merge la Bruxelles să rezolve „problema“ cormoranilor: „Trebuie să corectăm efectivele de animale, să le punem într-un echilibru perfect“

Petre Daea merge la Bruxelles să rezolve „problema“ cormoranilor: „Trebuie să corectăm efectivele de animale, să le punem într-un echilibru perfect“

Ministrul Agriculturii a anunţat că va merge la Bruxelles în zilele următoare să ceară derogare pentru vânarea cormoranilor în România. La sfârşitul lunii ianuarie, ministrul român a provocat stupoare în Comisia de Pescuit a Parlamentului European când a afirmat că în ţara noastră cormoranii înoată în piscine. "Acum nu mai ridicăm problema, acum o rezolvăm".

Percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Ce caută procurorii

Percheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Ce caută procurorii

Ancheta este legată de construirea unui imobil cu 4 etaje pe o stradă principală din Craiova. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj au fost sesizaţi că autorizaţia de construire pentru clădirea respectivă a fost emisă fără aviz sanitar. "Când am cerut să ni se explice, angajaţii DSP ne-au prezentat un aviz sanitar din 2009, deşi autorizaţia era emisă în 2017".

VIDEO Imagini şocante într-o sală de operaţie din Craiova. Pacientul aşteaptă să fie operat, medicii se ceartă între ei, iar asistenţii filmează

VIDEO Imagini şocante într-o sală de operaţie din Craiova. Pacientul aşteaptă să fie operat, medicii se ceartă între ei, iar asistenţii filmează

Imagini filmate la Spitalul de Urgenţă din Craiova arată cum se comportă unii medici în sala de operaţie. Este vorba de secţia de Urologie, acolo unde scandalurile se ţin lanţ. Unul dintre doctori a intrat în sala sterilă îmbrăcat în haine de stradă. Când şeful secţiei i-a cerut să părăsească blocul operator, a început scandalul. Totul s-a întâmplat cu pacientul pe masă.

Şoferul ezitant care a trezit suspiciunea unei patrule de la Rutieră. Ce i-au găsit în maşină poliţiştii care l-au blocat după „un slalom uriaş“ prin centrul Craiovei

Şoferul ezitant care a trezit suspiciunea unei patrule de la Rutieră. Ce i-au găsit în maşină poliţiştii care l-au blocat după „un slalom uriaş“ prin centrul Craiovei

Poliţiştii aflaţi în trafic într-o zonă aglomerată a Craiovei au sesizat că un şofer încerca să-i evite, iar în momentul în care a trecut pe lângă ei conducătorul auto a accelerat şi a început să facă slalom printre maşinile aflate în trafic. Poliţiştii au plecat în urmărirea celui aflat la volan şi au reuşit să-i blocheze autoturismul pe una dintre străzi.

Tipul din spatele tejghelei te priveşte doar o clipă şi nu te vede. Nu consideră important să aibă vreo interacţiune cu omul care a intrat în magazin. Înăuntru e frig şi întuneric. Un bec slab, pătat de muşte, atârnă  din tavan, dar fără prea mare folos. Bărbatul e îmbrăcat într-un halat care odinioară avea o culoare definită, cel mai probabil, albastru închis.

acum 7 zile · comentarii (101)

Prin intermediul acestui material reluăm seria de articole tematice dedicate chestiunii transnistrene şi realităţilor social-politice, economice şi culturale din această regiune. Analiza de faţă se axează pe câteva aspecte esenţiale care, considerăm noi, necesită să fie dezbătute în spaţiul public în contextul lansării „pachetului atotcuprinzător pentru Moldova“ cu referire la reintegrarea Transnistriei în componenţa Republicii Moldova.

acum 8 zile · comentarii (21)

Azi se discută în Biroul Permanent Naţional al PSD situaţia lui Toader. Lui Dragnea i s-a acrit de mofturile şi tergiversările  ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. De pretenţiile acestuia că este „Dumnezeul” justiţiei, că este singurul care se pricepe şi care face doar ce-l taie pe el capul. Tudorel Toader are o „calitate”: nu ascultă de sfaturile altora.

acum 8 zile · comentarii (56)

Pe străzi prăfuite şi pline de mizerie, sub soarele arzător, un grup de copii se joacă, distrugând şi ei ce se poate şi trăgând cu puşti improvizate din sticle de plastic şi beţe. O vijelie de energie copilărească, inspirată de conflictele armate ale adulţilor, ce încă mai izbucnesc, într-un Beirut cu care numeroşii turişti şi investitori nu se întâlnesc vreodată: cel al mahalalelor sordide.

acum 9 zile · comentarii (2)

Aveam noi de făcut o recrutare mare, o poziţie de Board pentru o cunoscută companie multinaţională. Candidatul cel mai bine plasat e unul dintr-o altă companie multinaţională concurentă, la fel de mare şi de prestigioasă. Zeci de ani în domeniu, exact aceeaşi industrie şi exact în acelaşi departament. Poziţie de Board – 1, adică tocmai bun de motivat cu o promovare şi cu o mărire substanţială de salariu.

acum 9 zile · comentarii (31)

„A-nceput de ieri să cadă/ cîte-un fulg, acum a stat,/ Norii s-au mai răzbunat/  Spre apus, dar stau grămadă/ Peste sat.” Scuze, scuze, scuze! De fapt este vorba despre: „Sus prin crângul adormit,/ A trecut în taină mare,/ De cu noapte, risipind/ Şiruri de mărgăritare/ Din panere de argint,/ Stol bălai/ De îngeraşi,/ Cu alai/ De toporaşi./ Primăvară, cui le dai?/ Primăvară, cui le laşi?“

acum 9 zile · comentarii (3)

Esenţial e că, orice s-ar întâmpla cu Europa lor, noi rămânem ce-am fost, adică stat aliat strategic lăudat cum nu se poate de americani pentru soldaţii săi trimişi să moară în Afganistan, spre exemplu, dar cu cetăţeni consideraţi nedemni de a intra fără viză în SUA. Noi, românii, alături de cetăţenii din alte patru state: Bulgaria, Croaţia, Cipru şi Polonia.

acum 9 zile · comentarii (59)

Relaţia dintre cele două ţări membre NATO intră din nou într-o perioadă tensionată şi, la nivel diplomatic şi militar, aduce noi nori de furtună asupra marii dezbateri de fundal, cea privind viitorul Alianţei în măsura în care, pe baza unor asemenea exemple, ar putea (sau ar trebui) reglementată cea mai sensibilă problemă, cea privitoare la natura achiziţiilor militare.

acum 10 zile · comentarii (35)

Mărturisesc că nu îmi face nici cea mai mică plăcere ca la doar 24 de ore după publicarea editorialului în care mă ocupam de felul în care dl. prof.univ.dr. Tudorel Toader a acceptat toate umilinţele din lume, a admis să fie batjocorit de unii dintre cei mai josnici vorbeţi ai PSD doar spre a mai fi păstrat în guvernul României, să mă ocup exact de aceeaşi jalnică persoană.

acum 10 zile · comentarii (74)

Dragnea a descoperit metoda să fie dictator într-o ţară, chipurile, democrată. Nu mai ţine cont de parlament, de CCR, de opinia altor instituţii ale statului, dă pur şi simplu OUG-uri de câte ori vrea să-şi impună voinţa proprie tuturor românilor. Cu mâna slugii sale, Viorica Dăncilă. O modalitate de a perverti delegarea legislativă de la parlament către guvern.

acum 10 zile · comentarii (29)

Tumultul alegerilor parlamentare din Republica Moldova a trecut şi putem analiza la rece ce va urma să se întâmple. Ce ştim este cu siguranţă că nici una din formaţiunile din parlament şi absolut nici un candidat ales nu doreşte la acest moment alegeri anticipate căci ar risca să dea porumbelul din mână pe cioara de pe  gard.

acum 10 zile · comentarii (0)

Se numeşte tanti Ioana şi are 80 de ani. Locuieşte în comuna Rast, din Dolj, şi casa ei a fost spulberată de inundaţii în anul 2006. Acum, la aproape şapte ani distanţă, tanti Ioana vine zilnic la ruinele casei sale, ba chiar se aşază şi pe banca unde, cu ani în urmă, îşi petrecea serile alături de alte vecine.

acum 6 ani · comentarii (3)
Postari Recente