VIDEO Versiune de carantină a unui celebru cântec armânesc: „Un COVIDU creaşti la firida mea“

VIDEO Versiune de carantină a unui celebru cântec armânesc: „Un COVIDU creaşti la firida mea“

Cristian Gabriel Munteanu - solist Acoustic Dream Sursa Facebook CM

O nouă piesă pentru carantină a fost creată pentru a ne aduce un zâmbet în vremuri de carantină. Melodia circulă deja în mediul online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duo-ul care compune cântece pentru carantină loveşte din nou, cu o piesă dedicată aromânilor. 

Varianta de coronavirus este adaptată pe muzica celebrei melodii „Un trandafil creashti la firida mea“.

Cristian Gabriel Munteanu, solist al trupei Acoustic Dream, cântă „neBalada machedonului izolat“ sau „Un COVIDU creaşti la firida mea“, după cum a mai fost intitulată de compozitorul versurilor, jurnalistul Andrei Amza.

Piesa este o parodie a celebrei melodii armâneşti „Un trandafil creaşti la firida mea“. 

„Poate că, pentru unii, pare mai ciudat, dar încercăm să găsim şi o parte amuzantă, distractivă în toată povestea asta cu pandemia de coronavirus şi izolarea. Avem tot respectul pentru comunitatea armână din Constanţa şi mărturisesc că sunt un mare fan al dansurilor macedoneşti. Deci piesa este un pamflet, trebuie tratată ca atare şi sperăm să vă distreze, pentru că avem nevoie să zâmbim mai mult ca niciodată“, spune Cristian Gabriel Munteanu.

Solistul şi compozitorul versurilor au mai colaborat la „Colindul de izolare“ şi la „Balada pensionarului“, ambele cu priză în mediul online. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Balada pensionarului: „De viruşi nu mi-e frică, prin d-astea am mai trecut“

VIDEO Viaţa continuă pe Facebook. Cum se desfăşoară „în carantină“ spectacole de teatru, recitaluri, sesiuni de citit poveşti sau ore de sport

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: