VIDEO Ultimele imagini cu Iulian Biţică în viaţă: momentul în care cade într-un bazin

VIDEO Ultimele imagini cu Iulian Biţică în viaţă: momentul în care cade într-un bazin

Ultimele imagini cu Iulian Captură video

Camerele de supraveghere din comuna Pecineaga au surprins momentul în care Iulian a căzut într-un bazin din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, băieţelul care a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, a fost găsit mort în primul bazin unde se deversau dejecţii de la complexul de creştere al porcilor. 
 
Luni dimineaţă, autorităţile au început procesul de evacuare a bazinelor din apropierea unei ferme. În aceste bazine se coletează ape reziduale şi dejecţii de la animale. Surprinzător este faptul că bazinul în care a fost găsit mort Iulian a fost golit până la o adâncime medie de aproximativ doi metri, atât s-a putut scoate cu motopompele, şi a fost verificat de scafandrul privat şi cu un sonar, rezultatul fiind negativ. 
 
Conform IPJ „În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului şi în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsufleţit. În cursul zilei de astăzi urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului“. 
 
Vineri dimineaţă însă, în jurul orei 8.30, un cadavru de copil a fost văzut că plutea în bazin de doi paznici, care au anunţat autorităţile. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
 
 

VIDEO: Ultimele imagini cu Iulian în viaţă, jucându-se în apropierea unui podeţ SURSA: Replica de Constanţa 

În filmarea de mai sus, se poate vedea cum copilul intră şi iese ulterior din gârlă. 
 
La aproximativ o oră după ce aceste imagini au fost suprinse, copilul s-a înecat în bazinele neîngrădite. Momentul în care copilul dispare în apă a fost surprins cu altă cameră de supraveghere şi poate fi observat in filmul de mai jos: 
 
VIDEO: Umbra surprinsă de camere între cele două bazine SURSA: Replica de Constanţa
 
„Pe una din camere am văzut o umbră, un frame, care ne indica zona aceea, între cele două bazine. Ele erau protejate cu o membrană. Din datele de anchetă a rezultat faptul că minorul şi-a abandonat la un moment dat rolele şi a rămas în ciorapi. Asta a întărit ideea anchetatorilor că putea aluneca mai uşor într-unul din bazine”, spune comisarul şef Constantin Dancu, comandantul IPJ Constanţa.
 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: