SEB Esthétique, cel mai mare eveniment beauty din Sud-Estul ţării, îşi deschide porţile la Mamaia

SEB Esthétique, cel mai mare eveniment beauty din Sud-Estul ţării, îşi deschide porţile la Mamaia

Cele mai noi proceduri şi produse de estetică, la Mamaia FOTO Arhivă Adevărul

În premieră la nivel regional, la Mamaia va fi organizat SEB Esthétique - un eveniment dedicat profesioniştilor din segmentul beauty-cosmetică, îngrijire corporală şi hair-style, dar şi publicului larg aflat în căutare de produse şi servicii noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri Eurolitoral. În cele trei zile ale expoziţiei, vizitatorii vor intra în contact cu produse, tehnologii, oferte şi tendinţe din domeniu.

Organizatorul Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) anunţă că acestea vor putea fi achiziţiona, la preţuri extrem de atractive, produse comercializate exclusiv în saloane.

La manifestare participă peste 30 producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, din România şi Bulgaria. Sunt prezenţi specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO.

La târg vor avea loc demonstraţii de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de întreţinere corporală, dar şi workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.

SEB Esthétique se desfăşoară pe 9 secţiuni, reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează şi cuprinde, de la lansări de produse şi inovaţii în beauty & lifestyle, sfaturi şi diagnosticări gratuite oferite de specialiştii participanţi la eveniment, până la concursuri cu premii şi tombole organizate de expozanţi.

Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique îşi aşteaptă vizitatorii este Job Corner - locul în care se întâlnesc cererea şi oferta de muncă din domeniu. Fiecare companie participantă la eveniment îşi poate prezenta oferta de locuri de muncă.

Programul de vizitare este în perioada 24 - 25 mai: orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 26 mai: orele 10.00 - 16.00. Intrarea este liberă.

citeste totul despre: