Radu Mazăre: „Cristian Zgabercea i-a schimbat plosca şi pamperşii lui Nicuşor Constantinescu“

Radu Mazăre: „Cristian Zgabercea i-a schimbat plosca şi pamperşii lui Nicuşor Constantinescu“

Nicuşor Constantinescu a fost îngrijit de Cristian Zgabaercea FOTO Arhivă personală

Primarul Constanţei, prietenul lui Nicuşor Constantinescu, a dezvăluit pentru Adevărul că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a fost îngrijit în SUA de prietenul său, Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR.

„În SUA nu stai în spital ca în Europa. În spital stai cât timp eşti operat, apoi eşti dus într-un bloc la mică distanţă de spital, unde eşti tratat ambulatoriu. Te mai întorci în spital când apar probleme foarte grave“, a spus Mazăre.

Între spitalul John Hopkins din Baltimore şi acest bloc de apartamente există un contract, care este depus la instanţă.

O perioadă de timp, Nicuşor Constantinescu a fost îngrijit de Cristian Zgabercea. „El i-a pus plosca şi i-a pus pampers“, a povestit Mazăre.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, pe numele căruia a fost emis luni un mandat de arestare preventivă, a fost dat în urmărire naţională. Reprezentanţii spitalului din Statele Unite ale Americii, unde acesta a fost internat, spun că acesta nu mai este internat de mai bine de o lună, conform unui material al TVR.

Procurorii anticorupţie au admis cererea formulată de Nicuşor Constantinescu ca acesta să plece în America pentru a se opera cu condiţia să se întoarcă pe 11 iunie.
 
Cu toate acestea, preşedintele CJ Constanţa nu s-a întors în ţară, iar magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele acestuia.

În urmă cu o săptămână, Nicuşor Constantinescu a trimis în ţară câteva poze care, susţinea el, îl surprindeau pe un pat de spital. Într-una dintre el, Constantinescu ţinea în mână un ziar din data de 17 iunie, pentru a arăta că pozele sunt recente.
 
Alături de poze, Nicuşor Constantinescu a trimis şi o presupusă scrisoare semnată de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, în care acesta susţinea că pacientul român trebuie să îşi continue tratamentul.
 
„O întrerupere în acest moment a îngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sănătate şi poate anula progresul pe care l-a făcut în recuperarea sa şi a stadiului oncologic", se arată în scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf.

Vă mai recomandăm:

DNA cere din nou arestarea preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Acesta nu s-a întors în ţară când i-au cerut procurorii

Cererea lui Nicuşor Constantinescu de scoatere de sub control judiciar, amânată pentru 30 iunie

Avocatul lui Nicuşor Constantinescu: „Este în Statele Unite, la recuperare postoperatorie. În iunie are evaluare medicală“

Nicuşor Constantinescu pleacă în Statele Unite. Preşedintele Consiliului Judeţean nu ratează ocazia să acuze procurorii DNA de abuz


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările