Promisiunea noului primar al Constanţei: „Voi face tot ce ţine de mine pentru a readuce acest oraş acolo unde îi este locul“

Promisiunea noului primar al Constanţei: „Voi face tot ce ţine de mine pentru a readuce acest oraş acolo unde îi este locul“

Vergil Chiţac, noul primar al Constanţei

Vergil Chiţac, noul primar al Constanţei, a promis constănţenilor că va face tot ce ţine de el pentru a readuce oraşul acolo unde îi este locul.

„Dragii mei, aţi avut încredere, iar pentru asta vă mulţumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în oraşul nostru. Felicitări tuturor constănţenilor care au ieşit la vot şi au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. 
 
Acest rezultat ne arată limpede direcţia în care trebuie să mergem şi vă asigur că voi face tot ce ţine de mine pentru a ne ţine tinerii acasă şi a readuce acest oraş acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toţi cei care şi-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanţa Puternică!“, a scris Vergil Chiţac. 
 
Candidatul Partidului Naţional Liberal, Vergil Chiţac, a câştigat Primăria Constanţa, diferenţa fiind de peste patru mii de voturi faţă de următorul clasat, candidatul Alianţei USR-PLUS, Stelian Ion.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările