Pomelnice plătite prin PAYPAL. Banii ajung la radioul unde ÎPS Teodosie are emisiune săptămânală

Pomelnice plătite prin PAYPAL. Banii ajung la radioul unde ÎPS Teodosie are emisiune săptămânală

IPS Teodosie la o emisiune radio

Arhiepiscopia Tomisului solicită credincioşilor să facă donaţii printr-o aplicaţie online. În schimbul banilor, oamenii pot trimite şi un scurt pomelnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pomelnicele şi donaţiile, de 5-10-50 de euro, se fac prin intermediul aplicaţiei PAYPAL. 
 
Arhiepiscopia Tomisului solicită donaţii online de la credincioşi pentru ca radioul instituţiei să poată emite în continuare. În schimb, cei care vor trimite bani au posibilitatea de a „include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secţiunea "Add Note".”
 
„Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor”, se plâng cei de la Arhiepiscopia Tomisului.
 
Ei citează şi din Vechiul testament pentru a-i determina pe credincioşi să doneze online: "Frate ajutat de frate - cetate întărită" (Pilde 18:19) 
 
 
La postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, ÎPS Teodosie are o emisiune săptămânală (joia) în care răspunde întrebărilor ascultătorilor. De la acest microfon, ierarhul a lansat mai multe afirmaţii controversate, precum: „Este mare păcat să te rogi într-o biserică catolică”, „La noi Lumina vine, la ei nu”, „Femeia a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri“ sau „Nu vă vaciinaţi”. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările