Mazăre, un prieten cu gura mare: „Toată viaţa lor n-au făcut dragoste decât cu nevasta“

Mazăre, un prieten cu gura mare: „Toată viaţa lor n-au făcut dragoste decât cu nevasta“

Marina Almăşan şi Radu Mazăre, la Mamaia FOTO captură TV

Invitat la emisiunea Marinei Almăşan, „Ne vedem la TVR“, primarul Constanţei a făcut-o pe amfitrioană să roşească. El a declarat despre doi dintre colaboratorii săi cei mai apropiaţi că sunt bărbaţi care s-au căsătorit cu singura femeie din viaţa lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Constanţei a fost invitatul special al emisiunii Marinei Almăşan, „Ne vedem la TVR“, difuzată sâmbătă, 25 mai, de la Mamaia.

Unul dintre cei invitaţi pe platou a fost şi viceprimarul Decebal Făgădău, artizanul multor proiecte pentru modernizarea oraşului. Acesta a spus despre Radu Mazăre că ştie bugetul oraşului mai bine decât patronii bugetul propriei afaceri.

La rândul lui, Radu Mazăre şi-a lăudat viceprimarul cel harnic, pe care l-a descris ca fiind „impecabil“.

„Eu am doi viceprimari. Unul dintre ei (n.r. Gabriel Stan, prietenul lui de-o viaţă)… mă rog, este plecat acuma în Turcia, dar Decebal, să ştii, este impecabil. Uite aşa cum îl vezi, îmbrăcat la costum, cu calculator toată ziua, are proiecte, are programe, rupe Bruxelles-ul şi Europa, că mie nu-mi place să mă duc acolo. De tot ce aduce, proiecte, hârţogării, este impecabil“, a spus Mazăre despre Făgădău.

Câteva clipe mai târziu, primarul nu s-a putut abţine şi a schimbat foaia, glumind despre viaţa personală a viceprimarului. „Uite, mama iar se strâmbă, iar o să mă certe că spun vreo prostie. Dar Decebal e ca profesorul Lucian Băluţ, toată viaţa lui n-a făcut dragoste decât cu nevasta“, a râs Mazăre.

Viceprimarul Făgădău a părut că se amuză, în timp ce moderatoarea Marina Almăşan a chicotit, spunând că „asta e o obsesie“ de-a lui Mazăre.

Radu Mazăre a recunoscut că prietenii îl ceartă deseori pentru că are gura spartă. Despre viceprimarul Gabriel Stan a dezvăluit că are preferinţe la fel că fiul lui, Răducu Mazăre, pentru femei cu forme apetisante, iar despre preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a relatat că este un om cu antrenament la băutură, dar pe care totuşi l-au întrecut nişte rusoaice la Odessa. 

Vă mai recomandăm

Odă lui Radu Mazăre, la emisiunea Marinei Almăşan. Primarul, comparat de Teodosie cu Sfântul Vasile cel Mare

El Comandante Unico. Radu Mazăre, reales lider al PSD Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările