Hotelurile Romanţa şi Terra din Neptun, amendate de Protecţia Consumatorilor. Inspectorii au descoperit nereguli grave

Hotelurile Romanţa şi Terra din Neptun, amendate de Protecţia Consumatorilor. Inspectorii au descoperit nereguli grave

Hotelul Romanţa FOTOlitoralulromanesc.ro

Alimente fără termen de valabilitate, mobilier vechi, saltele uzate sunt doar câteva neregui depistat de inspectorii ANPC la două hoteluri din Neptun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipe de control ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au făcut, joi, un control în staţiunea Neptun, prima unitate verificată fiind hotelul Romanţa, unde inspectorii ANPC au găsit nereguli în bucătărie şi probleme în camere.

„Se vede că trebuie îmbunătăţit. Doar 10 la sută din totalul camerelor sunt în condiţii de două stele, în restul am găsit saltele murdare. În bucătărie am descoperit 173 de produse fără elemente de identificare“, a spus şeful ANPC, Marius Dunca.

Pentru neregulile constatate au fost date amenzi de 20.000 de lei, iar bucătăria a fost închisă până la remedierea deficienţelor.

Următorul hotel verificat a fost Terra, unde au fost găsite nereguli în bucătărie: produse depozitate fără elemente de identificare şi fără termen de valabilitate. Hotelul  aprimit o amendă de 30.000 de lei.

Vă mai recomandăm:

Litoralul românesc, între şantiere şi paragină, în ajun de 1 Mai. Turiştii sunt întâmpinaţi cu hoteluri închise, cu plaje murdare şi cu alei îngropate în nisip

FOTO VIDEO Turistă suedeză în anii '80: „Plaja din Mamaia e cea mai bună din Europa“. De ce nu mai avem turiştii străini de altădată pe litoralul românesc

1 Mai@Vama Veche, pagina de Facebook dedicată celei mai frumoase iubiri

FOTO VIDEO Vama Veche rămâne fără „La Piraţi“. Chetă pentru redeschiderea faimosului bar-simbol al rockerilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările