Forţe impresionante pentru căutarea elevului militar dispărut în apele Mării Negre

Forţe impresionante pentru căutarea elevului militar dispărut în apele Mării Negre

FOTO ISU

Iosif-Corneliu Mitroi, care participa la „Şcoala de vară“ a Ministerului Apărării Naţionale, a fost dat dispărut după ce n-a mai ieşit la mal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, este căutat de ieri de forţe impresionante ale ISU şi MApN. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor. Marţi, el a fost dat dispărut după ce nu a mai ieşit din apele Mării Negre. 
 
Pe lângă cei 24 de scafandri de la ISU Constanţa au venit în ajutor scafandrii MApN, dar şi salvamarii, a spus mr. Marian Ciulei, şeful Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie din cadrul ISU. Intervine si ambarcaţiunea TARGA din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, de la ISU, care caută trupul elevului pe zona de larg. 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările