Daniel George Papari, fost director ABADL, trimis în judecată. Ar fi luat mită pentru închirierea unei plaje

Daniel George Papari, fost director ABADL, trimis în judecată. Ar fi luat mită pentru închirierea unei plaje

Plajă - foto Călin Gavrilaş

Faptele de care este acuzat fostul director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au fost săvârşite în anul 2016.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Daniel George Papari, la data faptei director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral (A.B.A.D.L.).

Papri este acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

„În perioada februarie - aprilie 2016, inculpatul Papari George Daniel, în calitatea meţionată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) şi ar fi acceptat promisiunea acestuia de a încheia un contract de asociere sau închiriere cu una dintre firmele unei persoane (prieten de-al inculpatului), demersul având ca scop câştigarea, de către aceasta din urmă, a unei licitaţii care privea închirierea unui sector de plajă.

În acelaşi context, inculpatul s-ar fi angajat faţă de martor ca, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să dispună constituirea unui nou sector de plajă (anterior utilizat de către A.B.A.D.L. ca şi culoar pentru a asigura accesul utilajelor pe plajă), scoaterea la licitaţie şi obţinerea acestuia de către omul de afaceri”, spun procurorii DNA Constanţa.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunal Constanţa.


Citeşte şi:

Directorul din Ministerul Transporturilor, acuzat că a luat mită, a fost arestat preventiv

Secţie de votare deschisă pentru cetăţenii din Republica Moldova în municipiul Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările