Cum a ajuns Radu Mazăre, faraonul din Mamaia, să-şi găsească un job în Egipt: „Trebuie să merg o dată pe lună acolo“

Cum a ajuns Radu Mazăre, faraonul din Mamaia, să-şi găsească un job în Egipt: „Trebuie să merg o dată pe lună acolo“

Radu Mazăre, alături de Mihaela Rădulescu FOTO http://www.fashionpeople.ro/

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, va lucra în ţara faraonilor şi a piramidelor antice. Fostul edil va fi consultant pentru dezvoltare urbană şi management turistic pentru una din cele mai mari firme din Egipt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, se pregăteşte să muncească. El va fi angajatul unei firme din Egipt care se numeşte Orascom Development care se ocupă cu dezvoltarea turistică a nu mai puţin şapte oraşe, dintre care cel mai important este El Gouna
 
„Am fost în Egipt şi am negociat contractul. Voi fi consultant pentru dezvoltare urbană şi management turistic. Urmează să îmi fac un PFA (persoană fizică autorizată) şi apoi o să-l semnez şi eu. Voi fi consultant în ceea ce priveşte dezvoltarea urbană şi dezvoltarea turistică”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Radu Mazăre. 
 
Radu Mazăre are obligativitatea, conform înţelegerii cu reprezentanţii firmei din Egipt, să meargă o dată pe lună acolo. Este posibil, spune Mazăre, să fie trimis şi în alte zone ale lumii pentru a prospecta piaţa.
 
Radu Mazăre, primarul Constanţei aflat la al patrulea mandat, a renunţat în luna mai 2015, pe rând, la toate funcţiile sale. Şi-a dat demisia de la Primărie după 15 ani, apoi a ieşit din partid, renunţând la conducerea PSD Constanţa. Deciziile le-a luat în timp ce se afla în arestul Poliţiei Capitalei, pentru un dosar de mită de 9 milioane de euro.
 
A ieşit total din lumina reflectoarelor, spunând că nu-şi mai doreşte defel atenţia publică. Are mai multe dosare DNA pentru care va da socoteală. Primul datează din octombrie 2008, pentru un prejudiciu de 114 milioane euro rezultat din restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa şi Mamaia. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările