Cultură de canabis descoperită la o fermă de lângă Medgidia. Patru suspecţi au fost duşi la audieri

Cultură de canabis descoperită la o fermă de lângă Medgidia. Patru suspecţi au fost duşi la audieri

Cultură de canabis lângă Medgidia FOTO DIICOT

În urma percheziţiilor efectuate de procurorii D.I.I.C.O.T. Constanţa la o fermă dezafectată de lângă Medgidia a fost descoperită o cultură de canabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa zilei de 20 noiembrie poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi al jandarmilor, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiile Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic  de droguri de risc.
 
În urma percheziţiilor, la o fermă dezafectată de lângă Medgidia a fost descoperită o cultură de canabis, iar din locuinţele celor în cauză a fost ridicate aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, bani proveniţi din comercializarea ilicită a drogurilor.
 
Cei în cauză ar fi comercializat drogurile în Constanţa şi Medgidia. Ei au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările