Bărbat reţinut de poliţie pentru tentativă de viol. A acostat o fată de 14 ani

Bărbat reţinut de poliţie pentru tentativă de viol. A acostat o fată de 14 ani

FOTO Arhiva Adevărul

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 42 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol. Acesta a acostat o fata de 14 ani în zona Campusului Universitar din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, 10 ianuarie, în zona Campusului Universitar din Constanţa. Ţipetele fetei au alertat persoanele din jur, care au intervenit.

„La data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanţa, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Alertat de ţipetele victimei, un bărbat din zonă a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei”, transmit poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au reuşit să-l reţină pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, poliţiştii constănţeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanta.

Pe aceeaşi temă:

Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei făcut de un psihiatru: „Nu e prima oară când agresează sexual un minor”

Un pedofil a atacat o fetiţă de 11 ani din Râmnicu Vâlcea în plin scandal naţional generat de poliţistul din Bucureşti
 

citeste totul despre: