Bărbat ars de viu în propria casă. Pompierii s-au luptat cu flăcările câteva ore

Bărbat ars de viu în propria casă. Pompierii s-au luptat cu flăcările câteva ore

Pompierii au descoperit cadavrul unui bărbat de 60 de ani                            FOTO ISU Dobrogea

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 3.10, în noaptea de 12 spre 13 martie. După mai multe ore au reuşit să localizeze flăcările ce s-au manifestat pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că focul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată. Bărbatul decedat avea 64 de ani şi locuia singur.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 12 spre 13 martie la o locuinţă din localitatea Dobromir Deal, judeţul Constanţa. Pompierii ISU Dobrogea au fost alertaţi în jurul orei 3.10, la faţa locului ajungând pompierii din cadrul Detaşamentului Medgidia.

„La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta cu generalizat cu flacară şi degajare mare de fum. A ars în totalitate casa. După localizare au putut patrunde în interior şi au găsit trupul unui bărbat de aproximativ 60 de ani, carbonizat”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Aceştia au menţionat că au putut pătrunde în interiorul casei în jurul orei 5.15. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi.


Pe aceeaşi temă:

VIDEO Intervenţia militarilor ISU pentru salvarea a doi copii bolnavi. Satul lor este izolat din cauza viscolului

FOTO Gravide şi cardiaci salvaţi cu şenilata. Un bărbat care a băut soluţie de curăţat aragazul, dus la un spital din Bulgaria

 

 

 

citeste totul despre: