VIDEO Tragedie. O dejeancă a murit pe stradă în timp ce se întorcea de la slujba de Înviere

VIDEO Tragedie. O dejeancă a murit pe stradă în timp ce se întorcea de la slujba de Înviere

O femei din Dej a murit în noaptea de Înviere FOTO: Adevărul

O femeie de 65 de ani a murit, sâmbătă noaptea, pe o stradă din Dej în timp ce se întoprcea de la slujba de Înviere.  Bătrâna locuia singura, fiul fiind plecat în Suedia, iar fiica, în SUA. Cei doi li s-a dat tragic veste şi se vor întoarce acasă să-şi îngroape mama.

Ştiri pe aceeaşi temă

Minute în şir de manevre de surescitare au făcut medicii din Dej sâmbătă noaptea încercând să salveze o femeie de 64 de ani care a căzut pe stradă. Bătrânei i s-a făcut rău pe drumul de la biserică, unde a fost la slujba de Înviere, spre casă. Martorii au sunat la 112.

A venit de urgenţă un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare deoarece femeia se afla în stop cardio-respirator. În sprijin a fost trimisă şi o ambulanţă, al cărei echipaj a continuat masajul cardio-pulmonar. După aproximativ 20 de minute, pacienta a fost dusă la Spitalul Municipal Dej, unde medicii de acolo au continuat manevrele, însă inima femeii nu a mai pornit, relatează dejeanul.ro.

Cunoscuţii femeii spun că ea avea probleme cardiace, urma un tratament şi i s-a făcut rău şi în biserică.

Mai puteţi citi:

VIDEO În cel mai mare cartier al Clujului, credincioşii au urmărit slujba de Înviere de pe un ecran amplasat afară

Ce le transmite mitropolitul Clujului politicienilor aflaţi în duşmănie: „Ar trebui să poată zice, ca în cântarea de la Paşte, «Unii pe alţii să ne îmbrăţişăm»“

Mesajul de Paşte al Mitropolitului Clujului: „Multă lume e indiferentă la cele spirituale. Preferă un mediu tenebros care nu le provoacă nelinişti metafizice“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: