Un mall din Cluj şi-a făcut blog de fashion

Un mall din Cluj şi-a
făcut blog de fashion

Blogul de fashion al Iulius Mall va oferi sfaturi privind noile trenduri FOTO: blog.iuliusmall.com

În această primăvară, Iulius Mall a pregătit o surpriză fashion pentru pasionaţii de shopping: un blog specializat în tendinţe. Acolo, curioşii pot găsi lecţii despre stil, ultimele colecţii şi noutăţi din lumea modei.

Ştiri pe aceeaşi temă

www.blog.iuliusmall.com este blogul Iulius mall, lansat vineri, 19 aprilie. Acesta are secţiuni de „evenimente“, „style hunt“, „trendul săptămânii“, „in magazine“, „fashion news“, „VIP style“.

Lansarea blogului fashion este marcată printr-un concurs de modă - “Style Hunt”. Până vinerea viitoare, 26 aprilie, între orele 10.00 şi 22.00, cinci bloggeri fashion vor „vâna“ clienţii care impresionează prin stilul vestimentar. Fotografiile în care sunt surprinse „victimele“  vor fi încărcate pe blogul mall-ului.

Pentru a fi desemnaţi câştigători, iubitorii de shopping trebuie să se înscrie în concursul de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj, postând fotografia lor în aplicaţia online.

Primii doi fani ai mall-ului, cu cele mai multe voturi până pe 26 aprilie, vor câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei.
Iar marii câştigători - vor fi însoţiţi în periplul lor prin magazinele Iulius Mall de către Andreea Raicu. Vedeta le va oferi sfaturi privind alegerea stilului vestimentar potrivit şi îi va ajuta să se înnoiască cu ţinute în tendinţe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: