S-a stabilit data la care va avea loc Untold 2020. Primele bilete la preţ special încep de la 109 euro

S-a stabilit data la care va avea loc Untold 2020. Primele bilete la preţ special încep de la 109 euro

375.000 de participanţi la Untold 2019. FOTO: Untold

Festivalul UNTOLD va avea loc anul viitor în perioada 30 iulie-2 august. Primele abonamente la preţ special vor fi scoase la vânzare miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Preţurile încep la 109 euro plus taxa şi ajung pentru varianta VIP la 309 euro plus taxe.

Primele abonamente la un preţ special pentru festivalul UNTOLD 2020 se vor pune în vânzare, miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului. După acest termen, deţinătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. 
Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele. 
 

Abonamentele VIP la preţul de 309 euro plus taxe

 

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziţioneze şi abonamente General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziţionat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.
Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 309 euro plus taxe, din preţul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.
 

Premieră aftermovie Untold 2019 

 
La cea de-a cincea ediţie peste 375.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trecut pragul festivalului UNTOLD, şi au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artişti internaţionali de pe cele 10 scene. Organizatorii şi-au propus să-şi depăşească recordurile de la ediţia aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie. 
 
Cel mai aşteptat moment de către fani, după ce ediţia din acest an s-a încheiat, este lansarea aftermovie-ului UNTOLD 2019. Cele mai intense momente trăite de public şi artişti în cele patru zile au fost surprinse în aproximativ 11 minute – susţin organizatorii. Peste 90 de oameni au filmat imagini incredibile, unice şi de neuitat pentru cei peste 375.000 de participanţi. Aftermovie-ul va fi disponibil din aceasta seara de la ora 19.30 pe canalul de youtube al UNTOLD, youtube.com/untoldfestival, în rezoluţie 4k.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: