Român mort în Italia după ce şi-a dat foc ca să scape de poliţişti. Motivul pentru care era urmărit de carabineri

Român mort în Italia după ce şi-a dat foc ca să scape de poliţişti. Motivul pentru care era urmărit de carabineri

Petru Lucaci s-a autoincendiat pentru a scăpa de urmările faptei sale. FOTO: Giornale di Brescia

Petru Lucaci (59 de ani) a fost internat de urgenţă într-un spital din Genova, în urmă cu aproape o lună. Românul avea arsuri grave pe tot corpul, după ce şi-a dat foc pentru a scăpa de poliţiştii care îl încolţiseră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petru Lucaci locuia de mai mulţi ani împreună cu concubina sa, o femeie de 36 de ani, din Republica Moldova, în localitatea italiană Desenzano del Garda (Brescia). La sfârşitul lunii trecute, în urma unui scandal, Lucaci a bătut-o cu sălbăticie, după care, realizând gravitatea faptelor sale, a dat foc apartamentului pentru a distruge probele şi a fugit, notează publicaţia Il Giornale. Numai că, vecinii au reuşit să intervină la timp şi au stins focul, iar femeia a fost salvată din flăcări şi dusă de urgenţă la un spital. 
 
Dat în urmărire generală, Petru Lucaci a fost încolţit de către poliţişti, iar maşina sa a fost blocată pe o stradă din localitatea Desenzano. După cum relatează Giornale de Brescia în ediţia electronică, la vederea poliţiştilor bărbatul a încercat să iasă cu maşina pe o stradă laterală, însă a fost blocat pe o străduţă îngustă, moment în care şi-a dat foc în maşină.
 
Carabinierii au reuşit să-l tragă afară din maşină şi să stingă flăcările, după care l-au transportat la Spitalul Civil din Brescia. De aici, el a fost transfert la spitalul pentru arşi din Genova, în data de 21 ianuarie. După mai multe săptămâni, românul a murit, sâmbătă, 15 februarie, din cauza rănilor suferite. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: