Concert Loreen la Cluj: scandalul onorariului de 37.000 de euro continuă. Artista nu a fost lăsată să vorbească despre banii pe care-i încasează

Concert Loreen la Cluj: scandalul onorariului de 37.000 de euro continuă. Artista nu a fost lăsată să vorbească despre banii pe care-i încasează

Loreen a primit un buchet de flori de la primarul Emil Boc. FOTO: Remus Florescu

Primăria va plăti 37.000 de euro pentru concertul de 50 de minute pe care-l va susţine în centrul Clujului, azi, de la 22.00, în Piaţa Unirii. Întrucât în presa clujeană au apărut articole în care se arăta că de fapt onorariul real al artistei este mai mic, reporterii au întreabat-o despre acest aspect. Artistei i-a fost interzis să vorbească de către o membră a firmei de impresariat din România care are contract cu Loreen.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Întrebată în legătură cu onorariul primit, Loreen a fost oprită să spună ceva de o reprezentantă a firmei de impresariat care a organizat concertul. În presa clueajnă au apărut ştiri în care se arăta că deşi Primăria Cluj va plăti  37.000 de euro,  onorariul artistei este mai mic, iar restul sumei ar merge spre firma de impresariat.  Astfel, ziardecluj.ro a arătat că Primăria a achitat 35.000 de euro Asociaţiei Live Music, cea care a încheiat efectiv contractul cu artista, însă din această suma în buzunarele lui Loreen intră circa 15.000 de euro. În plus, Primăria plăteşte pentru sonorizare şi lumini circa 40.000 de euro, conform lui Ovidiu Câmpean, şeful Direcţiei comunicare, relaţii publice şi turism din cadrul primăriei. Suma va fi împărţită pentru concertele din toate zonele oraşului: Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului, Parcul Central şi zona La Terenuri . Onorariu trupei UB40, care va concerta pe Cluj Arena, în curând, este de 40.000 de euro. 
“Pregătiţi-vă pentru dramă”
Loreen a susţinut că va cânta toate melodiile din albumul “We got the power”, 12 piese. „Va fi un show dramatic. Euphoria şi We got the power sunt cele mai uşoare. Pregătiţi-vă pentru dramă”, a declarat artista suedeză. Întrebată de ziarişti dacă pe scena va fi şi un spectacol cu flăcări, artista a arătata: “Nu ai nevoie de flacări când sunt pe scenă.Mă refer la faptul că piesele vor fi dramatice. Euphoria e un cântec dramtic, dar are un sentiment pozitiv. Unele cântece sunt dramatice în mod dureros, dar va fi distractiv”.
Concert de 50 de minute
Concertul lui Loreen va dura 50 de minute, iar în deschiderea lui vor cânta Les Elephants Bizzares şi Grimus. Va începe la ora 22.00 şi va primi pentru prestaţia sa 37.000 de euro.
Lorine Zeineb Nora Talhaoui s-a născut în 16 octombrie 1983 la Stockholm şi a devenit cunoscută publicului suedez după ce a participat la ediţia din 2004 a concursului ”Idol”.  Loreen a reprezentat Suedia la concursul Eurovision din 2012, care a avut loc la Baku în Azerbaidjan, şi a câştigat cu piesa „Euphoria“.
 
Citiţi şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările