Jaf la o sală de jocuri din Cluj. Angajaţii au fost ameninţaţi cu un pistol şi un cuţit, iar infractorii au furat 7.000 de lei

Jaf la o sală de jocuri din Cluj. Angajaţii au fost ameninţaţi cu un pistol şi un cuţit, iar infractorii au furat 7.000 de lei

FOTO: Arhivă Adevărul

O sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca a fost jefuită miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 4.40. Poliţiştii de la departamentul de investigaţii criminale îi caută pe autorii jafului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Referitor la jaful petrecut azi, potrivit primelor informaţii, în jurul orei 4.40, două persoane au pătruns într-o sală de jocuri de noroc din Cluj, situată pe strada Aurel Vlaicu, din cartierul Mărăşti. Cei doi i-ar fi ameninţat pe angajaţii localului cu un cuţit şi un pistol, după care au sustras 7.000 de lei şi au fugit cu banii.
.
Potrivit Poliţiei Cluj, nicio persoană nu a fost rănită, iar în cursul dimineţii a fost înregistrat un dosar penal pentru tâlhărie calificată.
„Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea şi depistarea unor persoane care, în cursul dimineţii, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea casierei, au reuşit să sustragă circa 7.000 de lei. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, au afirmat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
Citeşte şi
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: