Ferma animalelor, la alegerile prezidenţiale. Promovare ciudată pentru Ponta, Udrea şi Iohannis pe vitrina unei carmangerii din Gherla

Ferma animalelor, la alegerile prezidenţiale. Promovare ciudată pentru Ponta, Udrea şi Iohannis pe vitrina unei carmangerii din Gherla

Aşa arată vitrina carmangeriei din Gherla. FOTO. gherleanul.ro

O carmangerie din Gherla a devenit cunoscută în toată ţara. Pe vitrina magazinului au apărut afişe cu Victor Ponta, Elena Udrea şi Klaus Iohannis, fiecare sub unul dintre următoarele cuvinte: porc, vită şi pasăre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Afişul electoral cu Victor Ponta a ajuns sub inscripţia „Porc”. Nici Elena Udrea n-a scăpat, poza ei ajungând sub literele VITĂ. Iohannis nu a fost lăsat mai prejoc, afişul cu primarul Sibiului aflându-se sub inscripţia PASĂRE. 

„Credem că lipitorul de afişe este un glumeţ tare subtil. Probabil l-a plasat pe Iohannis la categoria “PASĂRE” pentru că a citit şi el undeva că europenii preferă carnea de pasăre în detrimentul celei de porc sau de vită, iar ca esticii, ei bine, au cu totul alte preferinţe”, se arată în publicaţia „Gherleanul”, care a făcut publică fotografia care a făcut înconjurul ţării.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările