Două persoane au fost transportate la spital după ce un incendiu a cuprins un duplex, lângă Cluj-Napoca

Două persoane au fost transportate la spital după ce un incendiu a cuprins un duplex, lângă Cluj-Napoca

Foto ISU via News.ro

Două persoane au fost transportate la spital, duminică după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit la un duplex din comuna Floreşti de lângă Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, însă focul a distrus în totalitate una dintre locuinţe, cealaltă fiind afectată la un nivel şi la acoperiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, unde incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un duplex din comuna Floreşti, pompierii intervenind cu patru autospeciale de stins incendii şi o platformă pentru intervenţii la înălţimi.
 
Flăcările au izbucnit la una dintre locuinţele din duplex, extinzându-se ulterior şi la cealaltă.
 
Două persoane au fost consultate de către echipajul de prim-ajutor calificat SMURD şi au fost transportate la spital, fiind vorba despre un bărbat cu arsuri la o mână şi suspiciune de intoxicaţie cu fum şi o femeie cu agitaţie psihomotorie.
Incendiul a fost stins, una dintre locuinţele duplexului fiind însă distrusă în totalitate, în timp ce la cea de-a doua au fost afectate un nivel şi acoperişul.
 
Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit incendiul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: