Cât costă „cadoul” făcut de Primăria Cluj-Napoca lui Florin Piersic cu ocazia aniversării a 83 de ani

Cât costă „cadoul” făcut de Primăria Cluj-Napoca lui Florin Piersic cu ocazia aniversării a 83 de ani

Florin Piersic împlineşte 83 de ani pe 27 ianuarie. FOTO: TIFF

Florin Piersic va fi sărbătorit la împlinirea vârstei de 83 de ani în cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, operă şi folclor, care va avea loc pe 26 ianuarie la cinematograful care-i poartă numele din Cluj-Napoca. De asemenea, va fi organizată o recepţie.

Consilierii locali din Cluj-Napoca au aprobat, marţi, proiectul prin care este alocată suma de 130.000 de lei pentru organizarea unui eveniment special de ziua marelui actor Florin Piersic 
„Având în vedere că artistul Florin Piersic împlineşte 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistc deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă şi folclor” - se arată în Hotărârea adoptată, ieri, de consilierii locali clujeni. 
 
Din suma alocată pentru eveniment vor fi acoperite onorariile, transportul cazarea şi masa artiştilor invitaţi (100.000 de lei), sisteme de sonorizare şi lumini (5.000 de lei),  recepţie (25.000 de lei). 
 
Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: