Îndemnul unui fost ministru şi fost membru PSD către „toţi cei care cred în idealurile de stânga“: „Dacă au conştiinţă vor vota împotriva moţiunii“

Îndemnul
unui fost ministru şi fost membru PSD către „toţi cei care cred în idealurile
de stânga“: „Dacă au conştiinţă vor vota împotriva
moţiunii“

Aurelia Cristea FOTO Dorin Constanda

Aurelia Cristea, fost membru PSD Cluj şi fost ministru, a lansat, pe Facebook, un îndemn prin care spune că ”toţi care cred în doctrina de stânga vor vota împotriva moţiunii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurelia Cristea, fost ministru şi fost membru în PSD Cluj, a făcut, miercuri dimineaţa, 21 iunie, o postare pe pagina sa de Facebook în care îşi exprima speranţa ca „epoca tătucilor de partid să apună curând“.

Postarea acesteia:

„Actualul conducător (lider înseamnă cu totul altceva) al PSD nu are nimic de-a face nici cu social democraţia şi nici cu patriotismul, cu ţara, cu atât mai puţin cu drepturile omului.

Toţi cei care cred în idealurile de stânga, din PSD, dacă au conştiinţa vor vota împotriva moţiunii.

Chiar dacă sunteţi tineri şi aţi fost puşi pe lista de parlamentari de acest personaj sper că vă este foarte clar că pentru el sunteti buni doar să ridicaţi mâna. Nu aveţi voie să exprimaţi argumente decât pro pentru ce spune "conducătorul" şi nici nu veţi fi consultaţi pentru decizii. Demonstraţi că puteţi face politică altfel!

E greu, îmi spunea ieri un tânăr PSD-ist! Da, ceea ce are sens cu adevărat este întotdeauna greu, dar satisfacţiile sunt incomensurabile!
Sper ca epoca "tătucilor" de partid să apună curând!

PS: Omul care trebuia să aibă grijă de copiii instituzionalizaţi şi-a permis să le încalce drepturile. Ştiţi voi, copiii, cele mai pure fiinţe şi mai lipsite de apărare“.

Cine e Aurelia Cristea

Aurelia Cristea a anunţat, pe 1 februarie, pe pagina sa de Facebook că şi-a dat demisia din PSD, partid în care s-a înscris în septembrie 1996. A fost parlamentar PSD în legislatura 2012-2016, respectiv fost ministru delegat pentru dialog social si relaţia cu societatea civilă în perioada martie-decembrie 2014.

 

Mai puteţi citi:

Modificarea Legii antifumat „e un atentat la sănătatea publică, 42.000 de români mor anual de boli cauzate de fumat”, susţin medicii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările