"O noapte furtunoasă", spectacol pe malul Borcei. Mahalaua boemă din vremea lui Caragiale transferată perfect în realitate

Spectacol,cu actorii teatrului Marin Sorescu din Craiova

În ultima zi de Paşte călărăşenii sunt invitaţi la teatru. “O noapte furtunoasă”, în regia lui Mircea Cornişteanu, va fi jucată pe scena casei de cultură “Barbu Ştirbei”, marţi, 7 mai, de la ora 18.30.

Piesa de un umor inconfundabil a reuşit să fascineze publicul de câte ori a fost pusă în scenă. Iată ce nota Mircea M. Ionescu, în revista Taifasuri, la sfârşitul anului 2012 despre spectacolul jucat de actorii de la Teatrul Marin Sorescu din Craiova: “Ultima montare a lui Mircea Cornişteanu a demonstrat, fără ostentaţie, de ce este Caragiale contemporanul nostru şi, în acelaşi timp, cum poate fi citit scenic, astăzi, textul caragialesc, fără penibile teribilisme. „Noaptea furtunoasă” de la Craiova este tonic de modernă, fără a trăda sau schingiui o singură dată textul. Mahalaua boemă din vremea lui Caragiale este transferată perfect, cu naturaleţe şi fără nicio vulgaritate, în cea din zilele noastre”. Călărăşenii care doresc să urmărească spectacolul sunt aşteptaţi să-şi procure biletele de la căsuţele de la Orizont, 5 Călăraşi şi Consiliul Judeţean.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările