Mii de amenzi, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile. La cât se ridică valoarea sancţiunilor

Mii de amenzi, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile. La cât se ridică valoarea sancţiunilor

Controale în judeţul Călăraşi FOTO Adevărul

Peste 1.200 de sancţiuni au fost aplicate de poliţişti în ultima săptămână, în valoare de 380.000 de lei, pentru neregulile descoperite. În trafic,peste 80 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În săptămâna 05 – 11 octombrie, peste 500 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 69 de acţiuni şi s-a intervenit la 447 de evenimente, dintre care 432 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 76 de infracţiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.289 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 380.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 81 de permise de conducere şi retrase 31 de certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările