Incendiul de la staţia de sortare a deşeurilor din Ulmeni, stins după 18 ore

Incendiul de la staţia de sortare a deşeurilor din Ulmeni, stins după 18 ore

Incendiul a fost stins după 18 ore la Ulmeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Zeci de pompieri au luptat timp de 18 ore cu flăcările uriaşe care au cuprins pentru a doua oară în ultima luna staţia de sortare a deşeurilor din comun a Ulmeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri seară, la ora 19.45, pompierii au lichidat incendiul produs la staţia de sortare a deşeurilor din localitatea Ulmeni. Militari din cadrul ISU Călăraşi şi ISU Bucureşti Ilfov au intervenit timp de aproximativ 18 ore cu autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. De asemenea, în sprijinul intervenţiei au fost angrenate mai multe excavatoare, autocamioane şi alte utilaje aparţinând societăţii care deţine staţia de sortare a deşeurilor.   

Focul a izbucnit în dimineaţa zilei de 3 septembrie. La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor ISU Călăraşi, iar alte patru autospeciale de stingere şi o autoplatformă au fost chemate în sprijin de la ISU Bucureşti Ilfov.       
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările