Au început lucrările la un nou bloc de locuinţe sociale. Cele 44 de apartamente vor costa peste 7 milioane lei

Au început lucrările la un nou bloc de locuinţe sociale. Cele 44 de apartamente vor costa peste 7 milioane lei

Au fost demarate lucrările la noul bloc FOTO PMC

Au început lucrările la Blocul 15, cu 44 de apartamente locuinţe sociale din ansamblul Mircea Vodă Sud 3, situat pe strada Dumbravei. Autorităţile locale au semnat, în urmă cu o lună, contractul pentru construirea blocului.  Contractul a fost parafat între Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond  Locativ, şi SC Confort SA, în calitate de antreprenor general.Valoarea lucrărilor construcţii şi montaj este de 7.734.607 lei cu TVA inclusiv şi are ca sursă de finanţare bugetul local şi bugetul de stat, blocul 15 A+B fiind inclus în Programul Naţional de Construcţie Locuinţe Sociale al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Regimul de înălţime este de S+P+4E+5E retras, aria construită este de 688,6 mp, iar aria construită desfăşurată este de 3947,20 mp. Cele 44 de apartamente sunt împărţite astfel: 22 apartamente cu o cameră, 12 apartamente cu 2 camere şi 10 apartamente cu 3 camere. Termenul de execuţie al lucrărilor este 31 decembrie 2018, fiind corelat cu sursele de finanţare alocate din bugetul de stat şi cel local.

Vă recomandăm şi:

Lista cu repartizarea locuinţelor sociale, pe masa consilierilor la şedinţa din 23 martie

Consiliul local, în şedinţă extraordinară. Lista cu priorităţi pentru repartizarea unei locuinţe sociale, pe ordinea de zi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: