Lista cu repartizarea locuinţelor sociale, pe masa consilierilor la şedinţa din 23 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţele sociale aşteaptă noii locatari FOTO Adevărul
Locuinţele sociale aşteaptă noii locatari FOTO Adevărul

Consilierii locali vor dezbate în şedinţa de joi, 23 martie, raportul privind aprobarea listei de repartizare cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească o locuinţă socială.


Din "Lista de priorităţi cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească în anul următor(n.r:2017) o locuinţă socială"  au fost luaţi în ordinea descrescătoare a punctajului, un număr de 29 de solicitanţi. Conform adresei nr. 396/07.02.2017 a Serviciului Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ Călăraşi blocul de locuinţe C15, situat în municipiul Călăraşi, strada Pescăruş, nr. 43 are în componenţă 29 unităţi locative după cum urmează: 6 apartamente cu 3 camere; 12 apartamente cu 2 camere şi 11 garsoniere.

"Au fost respectate prevederile HCL nr. 55/31.03.2016 privind aprobarea Regulamentului de repartizare a locuinţelor sociale din municipiul Călăraşi precum şi prevederile stipulate în cadrul articolului 14 (1 şi 2) din Anexa la HCL nr. 55/31.03.2016 astfel ca: ” Art. 14. (1) Repartizarea locuinţelor în municipiul Călăraşi se face în baza listelor de priorităţi  şi repartizare, întocmite şi aprobate,  de  Consiliul Local în felul următor:
-1 persoană – 1 cameră;
-2 persoane  – 1 cameră;
-3 persoane – 2 camere
-4 persoane /sau mai multe – 3 camere ”

(2) Solicitanţii   înscrişi  în lista de priorităţi, cu respectarea criteriilor de acces la locuinţă, care  nu pot beneficia  de  repartizarea  unei  locuinţe  în  limita  fondului  disponibil  în  anul  respectiv,  pot  primi repartiţii  în anii  următori, în  limita  fondului  disponibil  în fiecare an şi în noua ordine  de prioritate stabilită", se arată în Regulamentul de repartizare.
 

Vă recomandăm şi:

Consiliul local, în şedinţă extraordinară. Lista cu priorităţi pentru repartizarea unei locuinţe sociale, pe ordinea de zi

Şedinţă ordinară, miercuri, la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă extraordinară pe 20 ianuarie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 24 iunie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Şedinţa extraordinară la Consiliul Judeţean. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite