Şedinţă ordinară, miercuri, la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţă la Consiliul Local Foto: Adevărul
Şedinţă la Consiliul Local Foto: Adevărul

Consilierii locali sunt convocaţi, miercuri, 27 ianuarie, în şedinţă ordinară, de la ora 16.30, având pe ordinea zi 8 proiecte de hotărâri. Pe ordinea de zi va fi luată în discuţie şi aprobarea preţului local de facturare a energiei termice furnizată populaţiei şi a cotei de subvenţionare a energiei termice destinată cetăţenilor.

Iată ce proiecte vor fi dezbătute pe 27 ianuarie:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Şişman Picu şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local.

 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea preţului local de facturare a energiei termice furnizată populaţiei şi a cotei de subvenţionare a energiei termice destinată populaţiei.
 

3. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a unui imobil – teren, în suprafaţă de 4938 mp, situat în municipiul Călăraşi, strada Bucureşti, nr. 106, în perimetrul delimitat de străzile Bucureşti-Eroilor Revoluţiei 22 Decembrie 1989 şi Flacăra, judeţul Călăraşi, către Tribunalul Călăraşi.
  

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 1 la Contractul de concesiune nr. 55240/17.12.2013, încheiat între Primăria municipiului Călăraşi şi S.C. Hestia Hotel S.R.L.
 

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,Dezvoltarea infrastructurii pentru mediu de afaceri”, situat în municipiul Călăraşi, strada Prelungirea Independenţei, nr. 5.
 

6. Proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană personalului din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Călăraşi, pe anul 2016.
 

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de analiză a solicitărilor de locuinţe sociale şi de repartizare a acestora.
 

8.Diverse.

Vă recomandăm şi:

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă extraordinară pe 20 ianuarie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 24 iunie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Şedinţa extraordinară la Consiliul Judeţean. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite