VIDEO Tânăr „apt de muncă”, surprins în timp ce fura marfă dintr-un mall

VIDEO Tânăr „apt de muncă”, surprins în timp ce fura marfă dintr-un mall

”Tanar apt de munca surprins la furat”, este mesajul care însoţeşte un filmuleţ postat de o buzoiancă pe pagina sa de Facebook, care surprinde o infracţiune săvârşită de un bărbat, în cursul dimineţii de miercuri. Acesta a furat un rucsac în valoare de 70 de lei dintr-un stand de suveniruri şi cadouri, aflat la intrare în Galleria Mall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aura Dinu, proprietara magazinului, a publicat înregistrarea efectuată cu o cameră ascunsă printre obiectele expuse la vânzare, cu scopul de a-l identifica pe făptaş. 
 
Pe înregistrare se vede cum tânărul se apropie de stand dinspre scările rulante, se opreşte, ia rucsacul din suport, apoi se îndreaptă spre ieşire. 
 
S-a întâmplat la 7.30, când în mall erau deschise doar sala de jocuri de la etaj şi birourile Serviciului de Evidenţă. 
 
Autoarea postării a primit deja numeroase informaţii despre hoţ, detalii pe care intenţionează să le furnizeze poliţiei, joi dimineaţă, când va depune plângere. Se pare că autorul, un tânăr din Buzău, se ocupă cu furturi, de valoare mică, astfel încât să nu rişte pedepse penale.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: