VIDEO Podul din zona Marghiloman ar putea fi redat circulaţiei în acest an

VIDEO Podul din zona Marghiloman ar putea fi redat circulaţiei în acest an

Începute cu o lună înainte, lucrările de reabilitare a podului Marghiloman au avansat rapid. Potrivit contractului, lucrarea trebuie să fie gata în august 2020, însă reprezentanţii firmei care execută lucrarea spun că podul ar putea fi reabilitat complet până în primăvară, dacă vremea va fi bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Podul din zona Marghiloman necesită de urgenţă reparaţii după ce, pe 21 iunie, din cauza degradării, o balustradă lungă de peste 10 metri şi bucăţi mari din trotuar s-au desprins şi au căzut pe şoseaua Brăilei. 
 
Edilul municipiului spune că Primăria Buzău dispune de toţi banii necesari pentru realizarea reparaţiilor la pod. „Dacă vremea ne ajută sunt şanse să deschidem circulaţia rutieră pe pod chiar din acest an”, a anunţat primarul Constantin Toma, venit în inspecţie la faţa locului.
 
”Dacă reuşim să turnăm placa, putem redeschide traficul. După ce o să şi asfaltăm. Lucrările la pod vor continua, dar le putem face şi cu maşini pe el”, a declarat Mădălin Pândaru, administratorul firmei de construcţii.
 
Imediat încheierea lucrărilor de reabilitare a podului Marghiloman, municipalitatea va demara refacerea celor două poduri din zona Metalurgica - rutier şi feroviar, ambele afectate de trecerea timpului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: