Meciul dintre Rapid Bucureşti şi Gloria Buzău va avea loc în Regie

Meciul dintre Rapid Bucureşti şi Gloria Buzău va avea loc în Regie

Partida de fotbal dintre Rapid Bucureşti şi SCM Gloria Buzău, care trebuia să se dispute pe stadionul Dinamo, a fost relocată, în ultimul moment, în Regie. Asta, deoarece suporterii dinamovişti nu au fost de acord ca rivalii din Giuleşti să joace pe arena lor. Meciul Rapid – Gloria va avea loc duminică, de la ora 12.30.

Ştiri pe aceeaşi temă


Marţi, se anunţase că partida se va juca pe stadionul rivalilor din Ştefan cel Mare, acolo unde rapidiştii găsiseră înţelegere de la conducerea clubului. 

Fanii alb-roşii, însă, au ameninţat cu represalii, astfel că gruparea vişinie a fost nevoită să găsească o soluţie de urgenţă. Rapid a apelat la alte grupări precum, Astra şi Voluntari. De fiecare dată, din varii motive, s-au lovit de refuzul şefilor cluburilor amintite. 
 
De asemenea, au fost vehiculate şi alte variante, precum Clinceni, Tunari sau Berceni, dar aceste stadioane nu întrunesc condiţiile minime pentru a găzdui un meci din Liga a II-a. Astfel, s-a decis ca meciul să se joace tot în Regie, motiv pentru care lucrărie de reparaţii ale suprafeţei de joc vor fi amânate. 

Partida Rapid – Gloria se va disputa duminică, de la ora 12.30, şi va putea fi văzut şi la televizor la cele trei posturi care deţin dreptul de a difuza meciuri din liga secundă. Înaintea acestui duel, Gloria Buzău este pe locul 2, iar Rapid, pe locul 5.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: