Fetiţă de trei ani, în haine de casă şi cu ghiozdan în spate, găsită de poliţişti pe marginea unui drum din Buzău

Fetiţă de trei ani, în haine de casă şi cu ghiozdan în spate, găsită de poliţişti pe marginea unui drum din Buzău

Sursa Poliţia Română

O fetiţă de trei ani din comuna buzoiană Scutelnici a fost găsită de poliţişti pe marginea unui drum judeţean. Ema plecase de acasă, cu ghiozdanul în spate, fără ştirea părinţilor, să-şi urmeze fratele mai mare la şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă


”Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori...”, aşa începe mesajul postat pe pagina de Facebook al Poliţiei Române, despre întâmplarea cu final fericit.

Mihaela şi Adrian, poliţişti în Buzău, se îndreptau spre o intervenţie prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor.

O fetiţă de trei ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului judeţean 203D. Astfel, alţi colegi au fost redirecţionaţi către adresa indicată prin 112.

”Mititica stătea îngândurată şi se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reuşit să scoată de la ea, aşa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinţilor. Mare a fost surprinderea, teama, dar şi recunoştinţa din ochii acestora, când au văzut poliţiştii la poartă, de mână cu mezina familiei”, scriu poliţiştii pe Facebook.

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală, într-o secundă de neatenţie, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neştiind că fratele ei nu plecase la şcoală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraş.

”Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte şi povestea are un happy end! Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute! Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor”, este mesajul transmis de Poliţia Română.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările