Eleva unui liceu buzoian, căutată de poliţişti

Eleva unui liceu buzoian, căutată de poliţişti

Larisa Nicoleta Duţă, o adolescentă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” din Buzău, este căutată de poliţiştii buzoieni după ce părinţii au sesizat dispariţia ei de la domiciliu, în cursul zilei de sâmbătă.


Adolescenta locuieşte în satul Dâmbroca alături de părinţii săi şi de cele două surori mai mici. Sâmbătă, în jurul orei 18:00, părinţii ei, în timp ce se aflau la o cununie au fost sunaţi de către una dintre surori că Larisa a dispărut fără urmă. Speriaţi, oamenii au anunţat poliţia. 

Imediat s-a pornit în căutarea fetei însă până acum nici urmă de ea. Părinţii sunt disperaţi pentru că nu reuşesc să dea de ea. Fata şi-a închis ambele telefoane şi nu a mers nici astăzi la şcoală. 

Larisa Nicoleta Duţă are 1.70 m înălţime, 64 de kilograme şi are părul lung, vopsit negru. În momentul dispariţiei purta un tricou negru, blugi de culoare albastră şi pantofi sport de culoare aurie. Surse judiciare spun că la acest moment se efectuează căutări la nivel local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările