Curierul de cadouri comandate de la distanţă. Reacţiile emoţionante ale celor surprinşi de mesagerul Cupidon VIDEO

Curierul de cadouri comandate de la distanţă. Reacţiile emoţionante ale celor surprinşi de mesagerul Cupidon VIDEO

Nicoleta livrează cadouri la domiciliu de trei luni Sursa Curier Cupidon Buzău

În dificila perioadă de pandemie, unei buzoience i-a venit ideea de a ajuta persoanele care doresc să facă un cadou celor apropiaţi de care nu pot fi fi alături. Ea duce cadourile, însoţite de un tort şi un mesaj personalizat. De cele mai multe ori, darurile vin din partea celor plecaţi în străinătate, care nu reuşesc să ajungă acasă de ziua părinţilor, fraţilor, soţiilor sau a iubitelor.

Buzoianca Nicoleta Popa (42 ani) susţine că o întâmplare fericită a determinat-o să decidă această nouă direcţie în cariera ei. Schimbarea a venit într-un moment în care domeniul în care activa, cel al organizării de evenimente, a fost puternic lovit de criza sanitară.  
 
Prin serviciul de curierat Cupidon Curier Buzău înfiinţat de ea în această vară, Nicoleta este intermediarul unor cadouri comandate de la distanţă, fără ca sărbătoriţii să intuiască ceva. Participă la alegerea darului prin sfaturi şi sugestii. 
 
”Ideea mi-a venit în timpul stării de urgenţă, când m-a sunat o prietenă din Franţa şi m-a rugat, fiindcă se apropia ziua mamei ei, să-i cumpăr un cadou. M-am gândit să-i iau un cadou ca şi cum i l-aş fi luat mamei mele, un tort, un buchet de flori, o şampanie. Pentru că lipsea totuşi ceva, mi-am sunat prietena şi i-am zis să înregistreze un mesaj video pentru mama ei. Surpriza a fost foarte mare atunci când am ajuns cu darurile la mama ei, care mi-a zis că pentru o clipă şi-a simţit fata aproape”, declară Nicoleta.  
 
Mesajele video, care rămân peste ani în amintirea sarbătoriţilor, torturile, buchetele de flori sau sticlele de şampanie pot aduce zâmbete pe chipul copiilor, părinţilor şi prietenilor.
 
Cei care doresc să facă un gest frumos unei persoane dragi trebuie să apeleze cu o săptămână înainte de ziua sărbătoritului, pentru ca Nicoleta aibă timp să pregătească surprizele. 
 
”Cine vrea intră pe pagina noastră, Cupidon Curier Buzău, unde avem numărul de telefon, mesaje, ia legătura cu mine personal, împreună alegem un pachet, de la o florare, torturi personalizate, jucării, iar de aici adăugăm ce doreşte clientul. Le mai cerem înregistrarea video şi mesajul care trebuie trecut pe felicitare”, spune Nicoleta. 
 
Chiar dacă au trecut numai trei luni de când Nicoleta a început să meargă la casele sărbătoriţilor, cererile sunt din ce în ce mai multe. Ele sunt onorate chiar şi noaptea.
 
”Într-o seară, am fost sunată de un tinerel care era certat cu iubita şi a insistat să-i duc fetei o floare. Nu am putut să-i rezist şi, într-adevăr, i-am dus flori, iar a doua zi, de bucurie că s-au împăcat, el m-a sunat şi mi-a mulţumit. A fost o bucurie şi pentru mine, pentru că îmi place să văd oamenii fericiţi ”, declară Nicoleta Popa.  
 
Buzoianca spune că nu contează distanţa sau localitatea în care trebuie să ajungă Cupidon Curier, ci important este să facă oameni fericiţi. 
 
Un pachet economic, care contine dulciuri, vin spumant, buchet de flori şi felicitare video, costă 300 de lei. Pachetul standard, la 350 de lei, conţine un tort de cel puţin 1 kilogram şi obiecte personalizate. Pachetul VIP, cu tote produsele personalizate, costă 600 de lei.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările