Accidente de circulaţie soldate cu răniţi, din cauza carosabilului umed

Accidente de circulaţie soldate cu răniţi, din cauza carosabilului umed

Patru persoane au fost rănite marţi în urma accidentelor de circulaţie

Marţi după-amiază, pe DN 2B, în afara localităţii Bentu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Tot marţi, alte două persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău. În ambele cazuri, accidentele s-au produs din cauza asfaltului îmbibat cu apă.


În timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă din direcţia Brăila către Buzău, pe DN 2 B, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Pătârlagele nu a adaptat viteza la condiţiile de ploaie torenţială şi vânt puternic, iar remorca s-a răsturnat pe carosabil. 

Conducătorul unui autoturism ce venea din sensul opus a fost nevoit să efectueze manevra de evitare a coliziunii, însă a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac, din accident rezultând rănirea şoferului autoturismului - în vârstă de 45 de ani, din comuna C.A.Rosetti – şi a unei femei în vârstă de 37 de ani, care îl însoţea.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Tot marţi, de data aceasta pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce conducea un autoturism din direcţia Focşani către Ploieşti, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Iaşi nu a adaptat viteza la condiţiile meteorutiere şi a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga.

Maşina a pătruns pe sensul opus şi a fost acroşată de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, din comuna Topliceni, din accident rezultând rănirea acestuia şi a unui râmnicean în vârstă de 31 de ani, care îl însoţea.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu au rămas internate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: